Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
FC Viktoria Plzeň - FC Zlín

SOUHRN 38. KOLA: Dynamo udrželo za sebou Vítkovice, Sparta vydřela výhru v Hradci

Pardubice v souboji o Pohár T. G. Masaryka pro vítěze základní části stále drží o dva body za sebou Vítkovice. Dynamo, které má o zápas více, uhrálo v Litvínově cennou výhru 2:1. Ostravané po divoké první třetině v Brně, kterou zvládli 4:2, nakonec Jihomoravany zdolali 5:2. Čtyřmi body se blýskl Marek Kalus. V jednom případě se hrálo 4 na 3 v prodloužení, ve druhém ne. Plzeň proti Mladé Boleslavi doma uspěla, Hradec Králové naopak "daroval" dva body Spartě.

Radost hokejistů Vítkovic z gólu v Brně
zdroj: ČTK autor: Václav Šálek

Kometa Brno – Vítkovice 2:5

Týmy s rozdílnými starostmi se střetly v zápase Komety Brno a Vítkovic. Brňané se marně snažili získat další body, aby se odpoutali ode dna tabulky. Druhý tým tabulky prakticky rozhodl zápas čtyřmi góly v první třetině, kterou vyhrály Vítkovice 4:2 a pak už nepustily otřesený domácí celek téměř k ničemu a v závěru potvrdily pátým gólem svoji výhru.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Brno - Vítkovice

Litvínov - Pardubice 1:2

Potvrdit roli favorita na ledě tonoucího Litvínova neměli hokejisté Pardubic vůbec snadné. Ve druhé třetině sice šli do vedení po trefě Čerešňáka, ale litvínovský Abdul brzy vyrovnal. Za hosty v poslední části hry pak skóroval Cienciala a domácí hráči už na jeho trefu odpovědět nedokázali.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Litvínov - Pardubice

Hradec Králové – Sparta Praha 3:4 v prodloužení

Hokejisté Sparty potvrdili, že jsou v laufu. I v Hradci Králové stále vedli, ale domácí hráči vždy dokázali vyrovnat. Zápas se tak řešil až v prodloužení, v němž domácí zvolili hru bez gólmana s jedním hráčem navíc v poli, což se jim ale nevyplatilo a Sobotka rozhodl o výhře hostů.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Hradec Králové – Sparta

České Budějovice – Kladno 6:2

Kladenští Rytíři přijeli do Českých Budějovic poté, co v minulém kole dokázali přehrát Vítkovice na jejich ledě 3:0, ale tady to byl jiný příběh. Domácí hráči se rychle dostali do vedení 3:0 a bylo jasné, kdo tahá za delší konec. Kladenský veterán Plekanec se sice dvakrát trefil, ale snižoval jen na 1:3 a 2:5, a tak body zůstaly doma, když Gulaš druhým gólem v zápase pečetil výhru do prázdné branky na 6:2.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Č. Budějovice – Kladno

Plzeň – Mladá Boleslav 3:2 v prodloužení

Hosté z Mladé Boleslavi sahali v Plzni po výhře, vedli 2:1. Ale Kaňák v poslední třetině vyrovnal a poslal zápas do prodloužení. V něm pak domácí odvolali brankáře a zvolili výhodu jednoho bruslaře a vyplatilo se to – rozhodl trefou ve druhé minutě Holešinský. Hosté tak ve druhém vystoupení pod vedením nového trenéra Jiřího Kalouse poprvé prohráli.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Plzeň - Mladá Boleslav

Liberec – Karlovy Vary 3:1

Hokejisté Liberce po třech prohrách vyhráli. Nad Karlovými Vary zvítězili 3:1. Pro Západočechy jde o třetí porážku z posledních čtyř utkání. V tabulce se pak Bílí Tygři vyhoupli na páté místo. Naopak Energie nedokázala navázat na páteční výhru z Českých Budějovic a v tabulce klesla na předposlední 13. pozici.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Liberec - K. Vary
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články