Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Svět motorů

SOUHRN 37. KOLA: Pardubice se vrátily do čela tabulky, Kalous začal v Mladé Boleslavi výhrou

Vítkovice vydržely na první místě extraligové tabulky jen tři dny. Ostravané prohráli ve 37. kole nečekaně doma s posledním Kladnem 0:3. Jejich zaváhání využily Pardubice, které udolaly gólem v poslední minutě Liberec 4:3. Jiří Kalous začal v Mladé Boleslavi úspěšně, Bruslaři v prodloužení přetlačili Hradec Králové. České Budějovice nezvládly záchranářský duel s Karlovými Vary a před Kladnem už jsou jen díky lepšímu skóre. Plzeň zabrala po třech porážkách, když si poradila s Litvínovem

Radost hokejistů Pardubic
zdroj: ČTK autor: Radek Petrášek

Liberec - Pardubice 3:4

Dynamo využilo zaváhání Vítkovic s Kladnem a vrátilo se na první místo tabulky. Domácí Bílí Tygři třikrát dotáhli vedení Východočechů, v čase 59:49 však definitivně rozhodl útočník Robert Kousal.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Liberec - Pardubice

Mladá Boleslav - Hradec Králové 3:2 PP

O vítězné premiéře nového kouče Mladé Boleslavi Jiřího Kalouse rozhodl v čase 64:19 švédský útočník Tim Söderlund. Bruslařský klub po sérii pěti porážek a odvolání trenéra Ladislava Čiháka vyhrál druhý z posledních tří duelů.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Mladá Boleslav – Hradec Králové

Vítkovice - Kladno 0:3

Souboj lídra s posledním týmem tabulky skončil překvapivým vítězstvím hostů 3:0. Rytíři dali v každé dvacetiminutovce po gólu, o ten vítězný se v 18. minutě zasloužil Adam Kubík. Ostravané před vyprodaným hledištěm museli skousnout teprve druhou domácí porážku v normálním čase. Kladenský brankář Adam Brízgala vychytal první čisté konto v sezoně.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Vítkovice - Kladno

Plzeň - Litvínov 4:1

Západočeši zabrali po třech zápasech bez bodového zisku a Litvínov porazili i potřetí v sezoně. Hosté sice brzy vedli, jenže Indiáni dvěma góly během prostřední části skóre otočili a ve třetí třetině přidali další dvě branky. K úspěchu přispěli dvěma trefami Filip Suchý a gólem a přihrávkou Jakub Pour. Třemi asistencemi se blýskl Marek Baránek. Severočeši prohráli čtvrté venkovní utkání po sobě.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Plzeň – Litvínov

České Budějovice - Karlovy Vary 2:4

Motor prohrál i třetí vzájemný duel sezony a nesebral Karlovým Varům ještě ani bod. Před posledním Kladnem, které zvítězilo na ledě Vítkovic, jsou nyní Jihočeši už jen díky lepšímu skóre. Hosté, kteří vyšli v předchozích dvou vystoupeních naprázdno, vedli v čase 3:23 už 2:0.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání České Budějovice - Karlovy Vary
Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články