Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Kooperativa NBL 2023/2024

SOUHRN 34. KOLA: Sparta i nadále vládne, Lukeš vstoupil do Klubu hokejových střelců

Velmi dobrou formu potvrzuje pražská Sparta. Hráči z hlavního města si tentokrát poradili s Hradcem Králové (4:1), potřetí v řadě bodovali naplno a upevnili si vedení v tabulce před Třincem, který doma prohrál 0:2 s Libercem. Na chvostu sice zůstávají České Budějovice, ale po vítězství 3:1 nad Zlínem ztrácejí na třinácté Berany už jen šest bodů. Doma se dařilo také Mladé Boleslavi či Litvínovu, v jehož dresu vstoupil František Lukeš do Klubu hokejových střelců. Kometa padla po prodloužení s Plzní.

Hokejisté pražské Sparty se radují v utkání s Hradcem Králové
zdroj: ČTK autor: Šulová Kateřina

Sparta Praha - Hradec Králové 4:1

Třemi brankami v závěrečném dějství rozhodli hokejisté Sparty o dvacátém extraligovém vítězství v sezoně. Hradec Králové zdolali 4:1, pod což se bilancí 2+1 podepsal kapitán Michal Řepík. Lídr soutěže tak nepřenechal Mountfieldu bod ani ve třetím vzájemném souboji v aktuálním ročníku.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Sparta Praha – Hradec Králové

Třinec - Liberec 0:2

Už v devíti extraligových duelech v řadě nepoznali hokejisté Třince chuť vítězství v základní hrací době. Nelichotivou sérii prodloužili doma s Libercem, jemuž podlehli 0:2. Skóre otevřel v 15. minutě Michal Bulíř a konečný výsledek stanovil v závěru druhé části Radovan Pavlík. Brankář hostí Petr Kváča zastavil všech 38 střel domácích a podruhé za sebou si udržel čisté konto. Bílí Tygři se radovali počtvrté v řadě při skóre 16:2.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Třinec – Liberec

Litvínov - Pardubice 5:0

Jednoznačného vítězství dosáhl Litvínov. Doma totiž deklasoval Pardubice 5:0. Gólem a dvěma asistencemi k tomu přispěli František Lukeš s Tomášem Pospíšilem. Prvně jmenovaný navíc vstoupil do Klubu hokejových střelců s 250 trefami v extralize a reprezentaci. Brankář Denis Godla zastavil všech 26 střel hostů a připsal si čtvrtou nulu v sezoně.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Litvínov – Pardubice

Brno - Plzeň 2:3 po prodloužení

Úspěšná brněnská série v extralize je minulostí. Po čtyřech skalpech soupeřů v řadě totiž Kometa prohrála 2:3 po prodloužení s Plzní. Zisk dvou bodů zajistil Indiánům v čase 63:13 Petr Kodýtek, který zužitkoval přihrávku kapitána Milana Gulaše.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Kometa Brno – Plzeň

Karlovy Vary - Vítkovice 1:4

Pátou prohru za sebou koušou Karlovy Vary. Tentokrát přenechaly všechny body Vítkovicím, které na západě Čech zvítězily 4:1. Hostující brankář Daniel Dolejš měl nakročeno ke druhému čistému kontu v sezoně, ale v čase 49:30 ho překonal David Kaše. Ostravané se radovali z druhého skalpu soupeře v řadě a poskočili na jedenácté místo, Energie zůstává sedmá.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Karlovy Vary – Vítkovice

Mladá Boleslav - Olomouc 4:2

Už v 19. minutě vedli 3:0 a náskok uhájili až do konce. Hokejisté Mladé Boleslavi porazili Olomouc 4:2 a posunuli se v tabulce na třetí místo o skóre před Plzeň. Hanáci padli počtvrté z posledních pěti zápasů a zůstávají dvanáctí.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Mladá Boleslav – Olomouc

České Budějovice - Zlín 3:1

Poslední tým nejvyšší soutěže z Českých Budějovic zvítězil potřetí za sebou na domácím ledě. Ve 34. kole zdolal Zlín 3:1 a svému soupeři se přiblížil v tabulce na šest bodů. Motor si připomínal 93. výročí vzniku klubu a oslavil ho ideálně. Berani naproti tomu už potřetí za sebou nebodovali a prohráli sedmý z posledních osmi zápasů.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání České Budějovice – Zlín
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články