Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

SOUHRN 34. KOLA: Dostál prožil vítězný debut za Kometu, Liberec jde znovu do čela

Na první místo tabulky se posunul po 34. kole znovu Liberec, který si poradil s Olomoucí. Druhý Třinec má ale utkání s Vítkovicemi k dobru. Brankář Lukáš Dostál zažil vítěznou premiéru v dresu Komety a přispěl k výhře nad dvanáctými Karlovými Vary, které se po další porážce dostávají do komplikací. Předposlední Chomutov se jim přiblížil na rozdíl pěti bodů po výhře na samostatné nájezdy proti Pardubicím. Ocelářské derby patřilo Vítkovicím.

Lukáš Dostál
zdroj: ČTK autor: Šálek Václav

Vítkovice – Třinec 3:2

Vypadalo to na vítězství Třince, ale z ocelářského derby proti Vítkovicím nezískali Slezané ani bod. Ostravané dokázali otočit nepříznivý stav 1:2 dvěma góly v poslední třetině, když nejprve srovnal Gregorc a v 58. minutě rozhodl Dej. Vítkovice po triumfu 3:2 znovu přeskočili Kometu na čtvrtém místě a na druhý Třinec ztrácí bod.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Vítkovice – Třinec

Litvínov – Hradec Králové 1:2

Nerozhodný zápas mezi Litvínovem a Hradcem Králové překlopil Radek Smoleňák za stavu 1:1 na stranu Východočechů a trefou v 53. minutě zařídil těsné vítězství 2:1. Před ním se prosadili pouze Hübl a hostující Koukal, který přihrál i na rozhodující gól. Hradečtí se radovali počtvrté za sebou a drží si třetí příčku, Severočeši prohráli potřetí v řadě a uzavírají desítku.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Litvínov – Hradec Králové

Plzeň – Mladá Boleslav 2:3 PP

Plzeň vedla na domácím ledě nad Mladou Boleslaví 2:1 po dvou třetinách, ale nakonec získala jen bod. Středočeši nejprve srovnali zásluhou Pláňka a v prodloužení zařídil druhý bod pro Bruslaře Šťastný po výhře 3:2. Plzeňský náskok se tak zmenšil na tři body před sedmou Mladou Boleslaví.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Plzeň – Mladá Boleslav

Brno – Karlovy Vary 3:1

Brankář Lukáš Dostál zazářil v extraligové premiéře podobně jako na juniorském šampionátu a v dresu Komety si připsal první vítězství mezi dospělými v utkání proti Karlovým Varům. Výhru 3:1 stanovili přesnými zásahy Zaťovič, Štencel a Holík, za Západočechy snižoval Mikúš. Brňané poskočili na čtvrté místo, Karlovarští zůstávají po čtvrtém nezdaru za sebou dvanáctí a pomalu se jim přibližuje Chomutov.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Brno – Karlovy Vary

Liberec – Olomouc 5:1

Pohodlná výhra 5:1 posunula Liberec na první místo tabulky po utkání proti Olomouci. Bílí Tygři šli za ziskem tří bodů hned od začátku a po čtyřiceti minutách si vytvořili pohodlný náskok po brankách Krenželoka, Hudáčka, Ševce a Birnera. Za Hanáky snižoval pouze juniorský reprezentant Jakub Galvas, konečnou podobu výsledku dal v závěru Šmíd. Olomouc zůstává osmá.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Liberec – Olomouc

Pardubice – Chomutov 2:3 SN

Pardubice nezvládly "záchranářský" souboj s Chomutovem a na domácím ledě podlehly 2:3 na samostatné nájezdy. Ondřej Machala sice srovnal ve třetí třetině a vynutil si prodloužení, v něm ale další gól nepadl a v nájezdech zaznamenal vítěznou branku hostující Vladimír Růžička. Piráti ztrácí na dvanácté Karlovy Vary jen pět bodů.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Pardubice – Chomutov

Sparta – Zlín 3:2

Sparta vedla nad Zlínem v osmé minutě už 2:0, přesto se ze zápasu stala bitva o body až do poslední sekundy. Pražané nakonec uhájili těsnou výhru 3:2 a odskočili Beranům na rozdíl šesti bodů. Úvodní branku duelu vsítil Kevin Klíma, který přišel do sparťanského kádru z Chomutova. Zlínský brankář Libor Kašík tak zaznamenal v prvním utkání po přesunu z Komety porážku.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Sparta – Zlín

Hlavní zprávy

Nejčtenější články