Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

SOUHRN 33. KOLA: Třinec si vzal zpět první místo, emotivní bitvu v Brně ovládl Hradec

Po prohře v Brně první místo tabulky opustili, nyní jsou hokejisté Třince zpět na čele. Ocelářům k tomu pomohla v 33. kole výhra 4:1 nad Litvínovem a ztráta jednoho bodu Liberce, který triumfoval v Karlových Varech 3:2 až po samostatných nájezdech. Výborný zápas má za sebou Milan Gulaš, jenž zajistil Plzni hattrickem vítězství 3:2 po prodloužení ve Zlíně. Sparta udržela nulu a v Olomouci mohla slavit po výsledku 3:0. Kometa opět neuspěla s Hradcem Králové a v emotivní bitvě padla 4:5 po nájezdech.

Tomáš Plekanec z Brna (vlevo) a Mislav Rosandič z Hradce Králové v souboji
zdroj: ČTK autor: Šálek Václav

Třinec - Litvínov 4:1

Po prohře v Brně se vrátili na vítěznou vlnu a pomohl jim k tomu oblíbený soupeř. Hokejisté Třince porazili Litvínov i v třetím utkání probíhající sezony a podeváté v řadě. Tentokrát doma triumfovali 4:1 a prozatím se do čela tabulky. Dvěma góly k desáté třinecké výhře na domácím ledě po sobě napomohl Martin Růžička.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Třinec - Litvínov

Brno - Hradec Králové 4:5 SN

Jestli v extralize existuje tým, proti kterému se hokejistům Brna nedaří, je to Hradec Králové a obhájci titulu si na něm vylámali zuby už pošesté v řadě. Emotivní bitva plná vyloučení skončila po základní hrací době 4:4 a o výsledku nakonec rozhodly až nájezdy. V nich se jako jediný prosadil Radovan Pavlík.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Kometa Brno - Hradec Králové

Karlovy Vary - Liberec 2:3 SN

Udrželi si sérií vítězství, přesto opustili první místo. Hokejisté Liberce vyhráli na ledě Karlových Varů 3:2 po nájezdech a vinou ztráty jednoho bodu klesli v tabulce za Třinec, který má lepší skóre. Energie vedla v průběhu druhé třetiny 2:0, nakonec si však připsala třetí prohru v řadě. Utkání rozhodl nejproduktivnější hráč soutěže Marek Kvapil.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Karlovy Vary - Liberec

Olomouc - Sparta Praha 0:3

Fenomenální výkon Matěje Machovského se stal alfou a omegou úspěchu Sparty v Olomouci. Pětadvacetiletý gólman totiž zaznamenal páté čisté konto v sezoně a výraznou měrou přispěl k výhře týmu z hlavního města 3:0. Na ledě hanáckého soupeře slavili Pražané popáté za sebou.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Olomouc - Sparta Praha

Chomutov - Vítkovice 4:2

Jak je dobré umět dobře přesilové hry. To si mohou říkat hokejisté Chomutov. Piráti doma vyhráli 4:2 nad Vítkovicemi a všechny branky vstřelili při početní výhodě. Svěřenci Vladimíra Růžičky ukončili sérii šesti porážek s ostravským týmem.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Chomutov - Vítkovice

Zlín - Plzeň 2:3 PP

Ani dvoubrankové vedení nestačilo hokejistům Zlína k úspěchu proti Plzni. Kapitán hostujícího celku Milan Gulaš totiž odpověděl třemi přesnými zásahy včetně rozhodujícího v prodloužení a stanovil konečný výsledek 2:3. Domácí proto nalezli přemožitele počtvrté za sebou.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Zlín - Plzeň

Mladá Boleslav - Pardubice 1:0

Gól Lukáše Žejdla rozhodl ve 29. minutě o výhře Mladé Boleslavi 1:0 proti Pardubicím. Brankář domácích Gašper Krošelj zneškodnil všech 23 střel hokejistů východočeského klubu a připsal si třetí nulu v sezoně.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Mladá Boleslav - Pardubice

Hlavní zprávy

Nejčtenější články