Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Euro Hockey Tour mužů 2023/2024

SOUHRN 30. KOLA: Ocelářské derby vyhrál Třinec, Pardubice tak mají tříbodový náskok

Třinec poprvé v sezoně vyhrál ocelářské derby proti Vítkovicím. Vítězství 2:1 zařídil v jednom ze šlágrů 30. kola hokejové extraligy Libor Hudáček. Ostravané tak po porážce ztrácí tři body na vedoucí Pardubice. Dynamo si poradilo už také s příspěvkem Lukáše Sedláka s Mladou Boleslaví v nájezdech. Sparta přesvědčivě přehrála Plzeň 3:0 a Liberec připravil další porážku Kometě.

Třinecký Martin Růžička a Rastislav Dej z Vítkovic
zdroj: ČTK autor: Jaroslav Ožana

Vítkovice – Třinec 1:2

Vždy alespoň bod vydolovali, teď je úspěšné domácí sérii, která se zastavila na čísle třinácti zápasů konec. Vítkovičtí hokejisté doma nestačili v utkání 30. kola extraligy na rivala z Třince 1:2. Rozhodující branku vstřelil Libor Hudáček.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Vítkovice – Třinec

Pardubice – Mladá Boleslav 2:1 po nájezdech

Dynamo po ztrátě Vítkovic vede extraligovou tabulku o tři body. Pardubičtí hokejisté porazili Mladou Boleslav ve vyrovnaném zápase 30. kola 2:1 po nájezdech. Na první branku přihrávala čerstvá posila Východočechů ze zámoří Lukáš Sedlák, o výhře pak rozhodl v nájezdech Tomáš Hyka.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Pardubice – Mladá Boleslav

Sparta Praha – Plzeň 3:0

Zápas na jedničku zažila doma Sparta. V 30. kole extraligy porazila 3:0 Plzeň. Pražané v domácím prostředí vyhráli popáté za sebou a celkově naplno bodovali v desátém z posledních jedenácti utkání. Dvěma góly se na tom podílel útočník Miroslav Forman, páté čisté konto v sezoně a druhé v řadě udržel Jakub Kovář. Trestné střílení proměnil Michal Řepík. Plzeň prohrála potřetí za sebou, podruhé nedokázala vstřelil branku.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Sparta Praha – Plzeň

Liberec – Kometa Brno 2:1

Patrik Martinec zažil v roli kouče Komety po prvním vítězství i úvodní porážku. Brňané vyšli popáté z posledních šesti startů bodově naprázdno, když v utkání 30. kola extraligy prohráli na ledě Liberce 1:2. V tabulce pak Kometa klesla až na desátou příčku. Bílí Tygři uspěli doma podruhé za sebou a v tabulce poskočili na sedmé místo. Vítězný gól dal útočník Oscar Flynn.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Liberec – Kometa Brno

Kladno – Hradec Králové 3:6

Mountfield vyhrál počtvrté za sebou. Hradečtí hokejisté si odvezli vítězství 6:3 z kladenského ledu. Rytíři prohráli šestý z posledních sedmi zápasů a výrazně se o to zasloužil Radovan Pavlík, který zažil nejlepší večer v sezoně, tříbodový. Dvakrát skóroval a přidal jednu asistenci. Dvě přihrávky si za vítěze pak připsal Oliver Okuliar.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Kladno – Hradec Králové

Karlovy Vary – Olomouc 0:3

Pamatujete si v září na potíže s rolbou, které zápas Karlových Varů s Olomoucí odložily? Tehdy se Hanáci vraceli dlouhou cestu zpět s prázdnou, stejně jako z listopadové dohrávky tohoto zápasu, kterou prohráli 2:3. Až nyní v utkání 30. kola extraligy se Mora dočkala a uspěla po výsledku 3:0. Západočeši nedosáhli doma na body počtvrté za sebou, brankář vítězů Lukáš uhájil pátou nulu.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Karlovy Vary – Olomouc

České Budějovice – Litvínov 2:5

Litvínov si poradil v utkání 30. kola hokejové extraligy s Českými Budějovicemi 5:2. Severočeši vedli na jihu Čech po 13 minutách už 2:0 a vyhráli počtvrté za sebou. Hráči Motoru oblékli speciální dresy určené k dražbě pro charitativní účely. Modrá barva jim však štěstí nepřinesla, podruhé za sebou nebodovali a zůstávají předposlední.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání České Budějovice – Litvínov
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články