Video nelze z licenčních důvodů přehrát
Následuje
Golf Time

SOUHRN 3. KOLA: Třinec zažívá nejhorší start po 11 letech. Plzni změna kouče nepomohla

Úřadující mistr se pomalu dostává do nepříjemné pozice. Třinec nevyhrál ani ve 3. kole hokejové extraligy a s pouhým bodem je na 12. příčce. Naposledy nestačil doma 1:2 na Karlovy Vary. Skvělou formu na startu ročníku dál živí pardubický Tomáš Zohorna. Zaskvěl se druhým hattrickem a prohloubil špatný start Plzně, s níž zapsal první prohru nový kouč Petr Kořínek. České Budějovice poprvé padly, a to v Mladé Boleslavi 1:5 díky dalšímu hattrickovému střelci Ondřeji Najmanovi. První vítězství v sezoně si Kladno přivezlo z Brna po výsledku 3:1.

Třinečtí hokejisté s trenérem Vladimírem Országhem
zdroj: ČTK autor: Petr Sznapka

Třinec – Karlovy Vary 1:2

Obhájce titulu se na startu nové extraligové sezony stále hledá a čeká na první výhru. Třinečtí Oceláři padli i ve 3. kole, když nestačili na Karlovy Vary a prohráli na domácím ledě 1:2. Patrik Hrehorčák sice vyrovnal po úvodní brance Jana Hladonika, ale ve 35. minutě rozhodl Ondřej Beránek, jenž se prosadil jen osm sekund po vypršení svého menšího trestu.

Video nelze z licenčních důvodů přehrát
Sestřih utkání Třinec – Karlovy Vary

Litvínov – Liberec 2:3 po nájezdech

Dvě série pokračují dál. Litvínovu se v novém ročníku pořád nedaří zvítězit, i když s Libercem vytěžil po čtvrtém duelu aspoň první bod v sezoně po porážce 2:3 po samostatných nájezdech ve 3. extraligovém kole. Bílí Tygři zase stále čekají na premiérovou tříbodovou výhru a i potřetí v řadě vybojovali z utkání dva body. Nájezdy rozhodl Oscar Flynn.

Video nelze z licenčních důvodů přehrát
Sestřih utkání Litvínov - Liberec

Mladá Boleslav – České Budějovice 5:1

České Budějovice si po třech zápasech připsaly první porážku. Jihočeši podlehli ve 3. kole extraligy Mladé Boleslavi 1:5. Domácí Středočechy táhl hlavně Ondřej Najman, autor hattricku. Tři asistence zaznamenal bývalý obránce Motoru Pavel Pýcha.

Video nelze z licenčních důvodů přehrát
Sestřih a ohlasy utkání Mladá Boleslav – České Budějovice

Plzeň – Pardubice 1:4

Takto ho příliš neznáme. Reprezentační forvard Tomáš Zohorna přidává k poctivé práci v úvodu extraligové sezony naplno i střelecké kvality. Na hattrick v prvním kole navázal i v tom třetím na ledě Plzeň. Indiáni padli 1:4 a poprvé pod Petrem Kořínkem po trenérské změně neuspěli.

Video nelze z licenčních důvodů přehrát
Sestřih a ohlasy utkání Plzeň - Pardubice

Brno – Kladno 1:3

Kladenští Rytíři sahali už v předchozích zápasech po premiérovém vítězství, ale dočkali se až ve 3. kole extraligy. Středočeši uspěli na ledě Komety, kde se radovali po výsledku 3:1. Branky hostů zařídili Zikmund, Procházka a Klepiš, za domácí se prosadil jen Kollár. Tým majitele Jaromíra Jágra tak bodoval i potřetí v nové sezoně.

Video nelze z licenčních důvodů přehrát
Sestřih utkání Kometa Brno – Kladno

Hradec Králové – Vítkovice 3:2 po nájezdech 

Mountfield v utkání dvakrát vedl, ale o vítězství musel rozhodnout až v nájezdech. Ve 3. kole hokejové extraligy porazil Vítkovice 3:2, když rozhodující nájezd proměnil Jakub Lev. Na východě Čech hosté dotahovali a šest sekund před třetí sirénou jim zajistil bodový zisk Roberts Bukarts. Hradec Králové podruhé za sebou vyhrál, Ostravané utrpěli první ztrátu.

Video nelze z licenčních důvodů přehrát
Sestřih a ohlasy utkání Hradec Králové – Vítkovice

Olomouc – Sparta 4:0

Olomouc porazila Spartu hladce 4:0 a vstoupila do nové sezony s plným počtem devíti bodů. Hanáci rozhodli o vítězství v první polovině utkání, když se do 34. minuty postupně prosadili Nahodil, Káňa, Strapáč a Orsava. Brankář Branislav Konrád zaznamenal 25 úspěšných zákroků a má první nulu.

Video nelze z licenčních důvodů přehrát
Sestřih utkání Olomouc - Sparta Praha
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články