Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

SOUHRN 3. KOLA: Třinec zažívá nejhorší start po 11 letech. Plzni změna kouče nepomohla

Úřadující mistr se pomalu dostává do nepříjemné pozice. Třinec nevyhrál ani ve 3. kole hokejové extraligy a s pouhým bodem je na 12. příčce. Naposledy nestačil doma 1:2 na Karlovy Vary. Skvělou formu na startu ročníku dál živí pardubický Tomáš Zohorna. Zaskvěl se druhým hattrickem a prohloubil špatný start Plzně, s níž zapsal první prohru nový kouč Petr Kořínek. České Budějovice poprvé padly, a to v Mladé Boleslavi 1:5 díky dalšímu hattrickovému střelci Ondřeji Najmanovi. První vítězství v sezoně si Kladno přivezlo z Brna po výsledku 3:1.

Třinečtí hokejisté s trenérem Vladimírem Országhem
zdroj: ČTK autor: Petr Sznapka

Třinec – Karlovy Vary 1:2

Obhájce titulu se na startu nové extraligové sezony stále hledá a čeká na první výhru. Třinečtí Oceláři padli i ve 3. kole, když nestačili na Karlovy Vary a prohráli na domácím ledě 1:2. Patrik Hrehorčák sice vyrovnal po úvodní brance Jana Hladonika, ale ve 35. minutě rozhodl Ondřej Beránek, jenž se prosadil jen osm sekund po vypršení svého menšího trestu.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Třinec – Karlovy Vary

Litvínov – Liberec 2:3 po nájezdech

Dvě série pokračují dál. Litvínovu se v novém ročníku pořád nedaří zvítězit, i když s Libercem vytěžil po čtvrtém duelu aspoň první bod v sezoně po porážce 2:3 po samostatných nájezdech ve 3. extraligovém kole. Bílí Tygři zase stále čekají na premiérovou tříbodovou výhru a i potřetí v řadě vybojovali z utkání dva body. Nájezdy rozhodl Oscar Flynn.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Litvínov - Liberec

Mladá Boleslav – České Budějovice 5:1

České Budějovice si po třech zápasech připsaly první porážku. Jihočeši podlehli ve 3. kole extraligy Mladé Boleslavi 1:5. Domácí Středočechy táhl hlavně Ondřej Najman, autor hattricku. Tři asistence zaznamenal bývalý obránce Motoru Pavel Pýcha.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Mladá Boleslav – České Budějovice

Plzeň – Pardubice 1:4

Takto ho příliš neznáme. Reprezentační forvard Tomáš Zohorna přidává k poctivé práci v úvodu extraligové sezony naplno i střelecké kvality. Na hattrick v prvním kole navázal i v tom třetím na ledě Plzeň. Indiáni padli 1:4 a poprvé pod Petrem Kořínkem po trenérské změně neuspěli.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Plzeň - Pardubice

Brno – Kladno 1:3

Kladenští Rytíři sahali už v předchozích zápasech po premiérovém vítězství, ale dočkali se až ve 3. kole extraligy. Středočeši uspěli na ledě Komety, kde se radovali po výsledku 3:1. Branky hostů zařídili Zikmund, Procházka a Klepiš, za domácí se prosadil jen Kollár. Tým majitele Jaromíra Jágra tak bodoval i potřetí v nové sezoně.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Kometa Brno – Kladno

Hradec Králové – Vítkovice 3:2 po nájezdech 

Mountfield v utkání dvakrát vedl, ale o vítězství musel rozhodnout až v nájezdech. Ve 3. kole hokejové extraligy porazil Vítkovice 3:2, když rozhodující nájezd proměnil Jakub Lev. Na východě Čech hosté dotahovali a šest sekund před třetí sirénou jim zajistil bodový zisk Roberts Bukarts. Hradec Králové podruhé za sebou vyhrál, Ostravané utrpěli první ztrátu.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Hradec Králové – Vítkovice

Olomouc – Sparta 4:0

Olomouc porazila Spartu hladce 4:0 a vstoupila do nové sezony s plným počtem devíti bodů. Hanáci rozhodli o vítězství v první polovině utkání, když se do 34. minuty postupně prosadili Nahodil, Káňa, Strapáč a Orsava. Brankář Branislav Konrád zaznamenal 25 úspěšných zákroků a má první nulu.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Olomouc - Sparta Praha
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články