Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

SOUHRN 22. KOLA: Dynamo vyrovnalo dvanáctou výhrou rekord, Wallson byl u výhry Sparty

Dvanáct let starý klubový rekord, tedy dvanáctá výhra v řadě, je vyrovnán. Pardubice si tuto metu připsaly ve 22. kole hokejové extraligy vítězstvím 3:1 na ledě Karlových Varů. Kladno si poradilo díky dvougólovým Adamu Kubíkovi a Jakubu Klepišovi 5:2 s Olomoucí a odpoutalo se od dna tabulky. Na lavičce Sparty už Miloslava Hořavu doplnil Švéd Hans Wallson a viděl triumf 3:1 nad Libercem.

Radost hokejistů Pardubic
zdroj: ČTK autor: Slavomír Kubeš

Sparta Praha – Liberec 3:1

Hans Wallson už byl na střídačce a zažil vítěznou premiéru. Hokejisté Sparty porazili v utkání 22. extraligového kola Liberec 3:1. Pražané vyhráli od nástupu kouče Miloslava Hořavy, jenž měl poprvé vedle sebe v roli rovnocenného kolegy Švéda, i druhý zápas. Vítězný gól dal ve 35. minutě útočník Michal Řepík, jenž zvyšoval v početní výhodě na 2:0. Bílí Tygři nebodovali potřetí za poslední čtyři vystoupení.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Sparta Praha – Liberec

Karlovy Vary – Pardubice 1:3

Už sedmou výhru na cizím ledě v řadě zaznamenali hokejisté Pardubic. V utkání 20. kola Východočeši vyhráli 3:1 v Karlových Varech a v této sezoně venku vždy bodovali, tedy jedenáctkrát. Lídrovi tabulky pomohl dvěma asistencemi Lukáš Radil. Dvanáctým vítězstvím v řadě vyrovnalo Dynamo klubový rekord z roku 2010. 

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Karlovy Vary – Dynamo Pardubice

Litvínov – Třinec 1:2 po prodloužení

Třinec vyhrál už šestý vzájemný zápas za sebou proti Litvínovu. Na ledě chemiků uspěl ve 22. kole extraligy 2:1, když po 31 sekundách prodloužení vstřelil vítězný gól Tomáš Marcinko. Gól a asistenci si připsal Martin Růžička.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Litvínov – Třinec

Vítkovice – České Budějovice 4:3

České Budějovice se nechytily ani ve Vítkovicích, podlehly jim 3:4 a potřetí v řadě nebodovaly. O desáté domácí výhře Ostravanů v sezoně v jedenáctém utkání rozhodl ve 48. minutě obránce Petr Gewiese. Jihočeši potřetí za sebou bodově vyšli naprázdno.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Vítkovice – České Budějovice

Kladno – Olomouc 5:2

Hokejisté Kladna porazili ve 22. kole extraligy doma třetí Olomouc 5:2 a posunuli se z posledního na 13. místo před České Budějovice. Rytíři bodovali v pátém z posledních šesti utkání a potřetí z toho vyhráli. Po dvou gólech dali Jakub Klepiš a Adam Kubík, tři body za gól a dvě asistence si připsal Adam Brodecki.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Kladno – Olomouc

Kometa Brno – Mladá Boleslav 1:3

Hokejisté Mladé Boleslavi vyhráli na ledě Brna 3:1 a z plného bodového zisku se radovali po deseti kolech. Na vedoucí gól brněnského Kima Strömberga z úvodu utkání odpověděli Martin Beránek, Pavel Kousal a do prázdné branky Ondřej Najman. Kometa prohrála potřetí za sebou, v tabulce zůstává pátá, hosté poskočili na šestou příčku.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy Kometa Brno – Plzeň

Hradec Králové – Plzeň 1:4

Třemi asistencemi dopomohl plzeňský útočník Petr Kodýtek k vítězství svého týmu 4:1 na půdě Hradce Králové. Plzeň si tak po třech prohraných duelech odváží z 22. kola extraligy plný počet bodů a předskakuje domácí Mountfield v tabulce na sedmém místě.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Hradec Králové – Plzeň
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články