Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
V šachu

SOUHRN 18. KOLA: Vítkovičtí otočili duel s Kometou, indiáni zase derby proti Karlovým Varům

Kolo plné obratů nabídlo 18. pokračování extraligy, první po reprezentační přestávce. Zatímco Karlovy Vary přišly v derby v Plzni o náskok 3:1 a nakonec prohrály 3:4, Kometa vedla na ledě Vítkovic dokonce 3:0, ale Ostravané se radovali po výhře 4:3 po samostatných nájezdech. Obrat předvedla i Sparta, která přetlačila Hradec Králové 2:1. Naopak jediný gól stačil Kladnu v utkání proti Zlínu.

Třinec – Mladá Boleslav 3:0

Oceláři zvládli souboj ze špičky tabulky a navíc soupeře přeskočili. Slezané si poradili s Mladou Boleslaví 3:0 a vyšvihli se na třetí místo. Střelci zápasu byli Aron Chmielewski, Štěpán Novotný a Vladimír Dravecký, čisté konto si v dresu domácích připsal Petr Kváča.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Třinec – Mladá Boleslav

Plzeň – Karlovy Vary 4:3

Karlovy Vary vedly v prestižním zápase 18. kola extraligy na ledě Plzně v 35. minutě už 3:1, nakonec si ale neodvezly ani bod. Domácí se nenechali z nepříznivého výsledku v derby rozhodit a duel otočili ještě do 57. minuty na konečných 4:3. Dvěma góly se postaral o obrat Luboš Rob, pokaždé v přesilové hře.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Plzeň – Karlovy Vary

Vítkovice – Brno 4:3 SN

Brňané podobně jako v předchozím kole proti Spartě neudrželi ani proti Vítkovicím třígólové vedení a v Ostravě vytěžili jen bod za porážku 3:4 po samostatných nájezdech. Kometa přitom vedla po dvou třetinách 3:0, ale domácí si nechali obrat na závěr. Po trefách Zdráhala, Šimona Stránského a Bukartse se prodlužovalo, posledně jmenovaný pak rozhodl v samostatných nájezdech.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Vítkovice – Brno

Kladno – Zlín 1:0

V utkání dvou sousedů v tabulce uspělo Kladno nad Zlínem po těsném výsledku 1:0. Vítěznou branku si po akci Jaromíra Jágra připsal Ladislav Zikmund, brankář Denis Godla pochytal všech 29 střeleckých pokusů Beranů. Rytíři si tak vypracovali na jedenáctém místě tabulky tříbodový náskok před Moravany.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Kladno – Zlín

Liberec – Litvínov 6:1

V 25 letech si připsal první extraligový start a hned mohl slavit. Brankář Dominik Hrachovina přispěl k liberecké výhře 6:1 nad Litvínovem spolehlivým výkonem, když nestačil jen na střelu Marka Baránka, po které hosté vedli. Pak ale Bílí Tygři spustili gólovou smršť a první útok ve složení Hudáček–Bulíř–Ordoš nakonec vyprodukoval osm bodů. Liberec má čtvrté vítězství v řadě a je v elitní šestce.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Liberec – Litvínov

Pardubice – Olomouc 1:2 PP

Zápas mezi Pardubicemi a Olomoucí nabídl jen tři branky, nakonec se z hubeného vítězství 2:1 v prodloužení radovali Hanáci. Skóre otevřel na východě Čech hostující Tomáš Dujsík, ale Radoslav Tybor si vynutil necelé tři minuty před koncem prodloužení. V něm ukončil nastavení už po 19 sekundách Pavel Musil.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Pardubice – Olomouc

Sparta – Hradec Králové 2:1

V reprezentační přestávce dostal na starost mužstvo v zápasech, ale v prvním utkání pod jeho vedením se Hradci Králové nedařilo. Trenér Vladimír Růžička starší s Východočechy prohrál na ledě pražské Sparty 1:2, když na úvodní trefu hostujícího Filipa Pavlíka odpověděli Jiří Smejkal a Jan Buchtele. Sparťané tak nadále kralují extralize s šestibodovým náskokem před Plzní.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Sparta – Hradec Králové

Hlavní zprávy

Nejčtenější články