Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
V šachu

SOUHRN 17. KOLA: Sparta pustila zápas s Olomoucí, Nakládal doma rozhodl prodloužení

Pražská Sparta v 17. kole padla na ledě Olomouce po nájezdech 4:3, ačkoliv ještě v 55. minutě vedla 3:0. Kladenští rytíři si poradili s Českými Budějovicemi 4:3. Zlínu se konečně podařilo prolomit smolnou sérii a s Kometou vyhráli 5:3.

Plzeň - Třinec 1:2

Třineckou jízdu neukončila ani Plzeň. Domácí sice vyhráli sedm z osmi posledních zápasů, na Oceláře to ovšem nestačilo. Hosté vedli už v první třetině po trefě Hrehorčáka, v závěru pak o výsledku rozhodl Růžička.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Plzeň - Třinec

Olomouc - Sparta Praha 4:3

Hokejisté pražské Sparty prohráli již počtvrté v řadě. Na ledě Olomouce vedli ještě pět minut před koncem 3:0, závěr ale absolutně nezvládli a nakonec po nájezdech domácím podlehli.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy zápasu Olomouc - Sparta

Kladno - České Budějovice 4:3

Kladenští Rytíři si konečně připsali výhru. Předposlední tým tabulky si i s Jaromírem Jágrem a Tomášem Plekancem na ledě poradil s jihočeským Motorem 4:3. 

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Kladno - České Budějovice


Karlovy Vary - Vítkovice 2:3

Karlovy Vary vstoupily do zápasu s Vítkovicemi ve velkém tempu a na začátku druhé třetiny drželi vedení 2:0. Další branku již však nepřidali a Vítkovice v poslední třetině zápas otočily ve svůj prospěch na konečných 2:3.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Karlovy Vary - Vítkovice

Pardubice - Mladá Boleslav 4:3

Velmi vyrovnaný zápas svedly Pardubice s Mladou Boleslaví. O konečném stavu rozhodl až v nastaveném čase Jakub Nakládal, který svou trefou posunul svůj tým na druhé místo tabulky. 

Liberec - Litvínov 3:0

Tygři si po sérii čtyř porážek chtěli spravit chuť a na domácím ledě se jim to povedlo s Litvínovem, kterému ukončili vítěznou sérii. Liberec vstoupil do utkání o poznání aktivněji a už po první třetině držel vedení 2:0.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Liberec - Litvínov

Zlín - Brno 5:3

Zlínští hokejisté si mohou konečně oddechnout. Ačkoliv zůstávají stále poslední v extraligové tabulce, podařilo se jim prolomit šňůru proher. S brněnskou Kometou si poradili Berani 5:3.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Zlín - Brno

Hlavní zprávy

Nejčtenější články