Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

SOUHRN 13. KOLA: Sparta rozstřílela Energii, Kometa zvládla bitvu s Libercem a Mountfield už je druhý

O nejzábavnějším utkání 13. kola hokejové extraligy není pochyb. Sparta v domácí divoké přestřelce porazila Karlovy Vary 8:4 a prohloubila jejich šňůru porážek. Ve vedení zůstává Mladá Boleslav, která doma v poklidu přehrála 3:0 Kladno. Na druhou příčku pak už poskočil Hradec Králové, jenž ve třetí třetině dvěma brankami v rozmezí 82 sekund otočil utkání v Litvínově a uspěl 4:3. Olomouc vyloupila Pardubice díky jediné brance v prodloužení. Kometa prohloubila krizi Liberce, který padl po osmé z devíti duelů, tentokrát 1:3.

Michal Řepík skóruje proti Karlovým Varům
zdroj: ČTK autor: Vít Šimánek

Sparta Praha - Karlovy Vary 8:4

Sparta naplno bodovala po třech utkáních, Karlovy Vary padly už popáté v řadě. Tyto bilance stanovilo utkání 13. kola hokejové extraligy, v němž Pražané zvítězili doma v přestřelce 8:4 nad Energií. Po třech bodech zaznamenali domácí útočníci Zdeněk Doležal (1+2) a Erik Thorell (0+3), dvakrát skóroval Ladislav Zikmund.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Sparta Praha – Karlovy Vary

Mladá Boleslav – Kladno 3:0

Lídr hokejové extraligy nezaváhal a s přehledem v utkání 13. kola porazil předposlední Kladno 3:0. Do vedení šli domácí zásluhou Miloše Kelemena, další dokonce dvojnásobnou přesilovku využil Jakub Kotala. Skóre pak uzavřel Adam Raška. Gašper Krošelj vychytal nulu za 19 zákroků.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Mladá Boleslav – Kladno

Plzeň – Zlín 4:1

Švédští útočníci Gustaf Thorell a Ludwig Blomstrand si shodně připsali gól plus asistenci a přispěli k výhře Plzně. Západočeši doma v utkání 13. kola hokejové extraligy ještě prohloubili krizi Zlína a zvítězili 4:1. Indiáni po pátém vítězství v řadě poskočili na šesté místo tabulky.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Plzeň – Zlín

České Budějovice – Vítkovice 1:2 po prodloužení

V domácím prostředí se Českým Budějovicím nyní zrovna nedaří. Motor doma prohrál čtvrtý z posledních pěti duelů. Ve 13. kole hokejové extraligy prohrál 1:2 po prodloužení s Vítkovicemi. O bodu navíc pro Ostravany rozhodl Petr Fridrich.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání České Budějovice – Vítkovice

Litvínov – Hradec Králové 3:4

Další bolestná ztráta Litvínova. Hokejisté Hradce Králové totiž na ledě Vervy otočili ve 13. kole extraligy zápas a vyhráli 4:3. Mountfield uspěl v devátém vzájemném zápase se Severočechy za sebou. Dvěma góly se na výhře hostů podíleli Radek Smoleňák a Jordan Perret. Domácí vedli ve 28. minutě 3:1, třetí výhru v řadě ale nakonec nepřidali.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Litvínov – Hradec Králové

Pardubice – Olomouc 0:1 po prodloužení

Až 64. minuta hry nabídla gól. Hokejisté Pardubic prohráli v utkání 13. extraligového kola s Olomoucí 0:1 v prodloužení. Čtyřzápasovou vítěznou sérii Dynama ukončil v čase 63:23 útočník Petr Kolouch. Hanáci si připsali čtvrtý úspěch z posledních pěti utkání. První čisté konto v sezoně uhájil brankář Jakub Sedláček.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Pardubice – Olomouc

Kometa Brno – Bílí Tygři Liberec 3:1

Souboj dvou ambiciózních týmů, které vyhlížely toužebně vítězné povzbuzení, zvládla Kometa. Brňané zabrali po dvou porážkách a doma v dohrávce 13. kola hokejové extraligy porazili Liberec 3:1. Bílí Tygři prohráli osmý z posledních devíti duelů a klesli na desátou příčku za Jihomoravany. Na straně domácích se blýskl Peter Mueller, ke dvěma asistencím přidal gól. Byl součástí nové první formace, kterou podpořil gólem a asistencí také Michal Krištof.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články