Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
SLUNETA Ústí nad Labem - BK KVIS Pardubice

SOUHRN 12. KOLA: Plzeň uštědřila Kladnu debakl. Litvínov se zvedá, Kometa naopak padá

Extraliga viděla zápasy, ve kterých se dařilo hlavně hostujícím celkům. Nejvíc se dařilo Plzni, která se po výhře 8:1 nad Kladnem radovala počtvrté v řadě a stoupá tabulkou, aktuálně je už pátá. Na ledě soupeře uspěly také Litvínov, Mladá Boleslav, Motor, Sparta a Třinec. Doma zvítězil jen Hradec Králové, který si poradil s Kometou.

Utkání Hradec Králové – Kometa Brno
zdroj: ČTK autor: David Taneček

Karlovy Vary – České Budějovice 3:5

Karlovým Varům se nedaří. Západočeši prohráli počtvrté v řadě, tentokrát nestačili na České Budějovice. Motor vedl za triumfem 5:3 Lukáš Pech, který vyprodukoval tři body včetně dvou úvodních tref Jihočechů, kteří přerušili minisérii dvou porážek.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Karlovy Vary – České Budějovice

Vítkovice – Litvínov 1:4

Po triumfu v Českých Budějovicích se znovu raduje na ledě soupeře. Litvínov porazil Vítkovice 4:1 a odváží si domů další tři body. Pod triumf hostů se gólově podepsali Kudrna, Zdráhal, Hrbas a Estephan, za domácí snížil v závěru Fridrich.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Vítkovice - Litvínov

Zlín – Mladá Boleslav 0:4

Ani na dvanáctý pokus Zlín nedokázal získat tři body, navíc znovu prohrál. Berani nestačili na Mladou Boleslav, které doma podlehli 0:4. O branky vítězů se postarali Kelemen, Stránský, Kotala a Najman. Bruslaři se vrátili do čela tabulky, Zlín padl pošesté za sebou.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Zlín – Mladá Boleslav

Kladno – Plzeň 1:8

Plzeň je ve skvělé formě a pohodu potvrdila také tentokrát, když na chomutovském ledě porazila domácí Kladno vysoko 8:1. O vítězství se zasloužil zejména obránce Peter Čerešňák, který si připsal dvě trefy včetně branky v přesilové hře a celkem pět bodů. Západočeši se radovali počtvrté v řadě.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Kladno – Plzeň

Liberec – Sparta 2:3 SN

Atraktivní duel mezi Libercem a Spartou nakonec lépe zvládli Pražané. Sparťané na severu Čech dvakrát vedli, domácí ale vždy dokázali srovnat krok. Zápas za stavu 2:2 tak musely rozhodnout až nájezdy, ve kterých uspěli jen Řepík s Thorellem a rozhodli o výhře 3:2.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Liberec - Sparta Praha

Hradec Králové – Brno 3:0

Kometa pokračuje v nevyrovnaných výkonech. Brňané prohráli v Hradci Králové 0:3 a z posledních pěti zápasů vytěžili jen čtyři body. Za Východočechy se prosadili Cingel, Lalancette a Koukal, brankář Štěpán Lukeš zaznamenal čisté konto.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Hradec Králové - Brno

Olomouc – Třinec 1:2

Zajímavý duel mezi Olomoucí a Třincem spěl do prodloužení, ale v závěru přisoudil výhru 2:1 a tři body hostujícím Ocelářům obránce Milan Doudera v přesilové hře. Před ním se střelecky prosadili Martin Růžička a domácí Jiří Ondrušek také v početní převaze. Slezané se bodově dotáhli na vedoucí Mladou Boleslav.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Olomouc - Třinec
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články