Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
BBV po 25 letech

SOUHRN 11. KOLA: Oceláři a Bruslaři dál vládnou extralize, šlágr v O2 areně vyhrál Mountfield

Vedoucí duo Třinec - Mladá Boleslav v zápasech 11. kola doma nezaváhalo. Oceláři udolali poslední Zlín 2:1, Bruslaři porazili Karlovy Vary 3:1 a se ziskem 21 bodů vedou bok po boku tabulku. Třetí jsou s odstupem jediného bodu Pardubice, které v nájezdech přetlačily Kladno. O další bod zpět je Hradec Králové, jenž také po nájezdech slavil na ledě páté Sparty. Venku uspěl i Litvínov, konkrétně v Českých Budějovicích, a také Vítkovice v Brně.

Hokejisté Třince se radují z gólu ve zlínské brance
zdroj: ČTK autor: Sznapka Petr

Sparta Praha - Hradec Králové 2:3 po nájezdech

Po první třetině prohrávali hokejisté Hradce Králové se Spartou brankami Michala Řepíka a Romana Horáka 0:2, ale nakonec si z hlavního města vezou v 11. kole vítězství 3:2 po nájezdech. Kevin Klíma snížil, Aleš Jergl vyrovnal a Graeme McCormack dokonal obrat. Ve vzájemných duelech tak uspěli poprvé po čtyřech porážkách. Sparta po pěti vítězstvích podruhé v řadě kousala nezdar.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Sparta Praha – Hradec Králové

Mladá Boleslav - Karlovy Vary 3:1

Páté extraligové vítězství před vlastními příznivci v řadě zapsali v 11. kole hokejisté Mladé Boleslavi. Bruslaři totiž zdolali Karlovy Vary 3:1 a pojistili si druhé místo za vedoucím Třincem. Energie naopak potřetí za sebou prohrála a je devátá.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Mladá Boleslav – Karlovy Vary

Plzeň - Zlín 3:1

Už šestou porážku za sebou zapsali v extralize hokejisté Liberce. V 11. kole se totiž museli klonit na ledě Plzně, kde padli výsledkem 1:3. Indiáni naopak potvrdili formu a sérii vítězství prodloužili na tři utkání. Na úvodní trefu hostujícího Adama Najmana odpověděl Martins Dzierkals a další góly přidali David Jiříček s Martinem Langem.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Plzeň – Liberec

České Budějovice - Litvínov 0:3

Série sedmi porážek v extralize je minulostí. Hokejisté Litvínova totiž v 11. kole vyhráli v Českých Budějovicích 3:0. Čistým kontem se pod tento úspěch podepsal brankář Denis Godla, o góly se postarali Viktor Hübl, Patrik Zdráhal a Richard Jarůšek. Jihočeši tak nenavázali na předchozí dvě vítězství.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání České Budějovice – Litvínov

Třinec - Zlín 2:1

Ani 38 zákroků Libora Kašíka nestačilo hokejistům Zlína k úspěchu v 11. extraligovém kole na ledě favorizovaného Třince. Úřadující mistr prohrával s posledním týmem po první třetině gólem Zdeňka Okála, ale v polovině utkání vyrovnal Ondřej Kovařčík a ve 42. minutě rozhodl Erik Hrňa. Hosté nebodovali ani v druhém duelu od rezignace trenéra Roberta Svobody a prohráli deváté z deseti odehraných zápasů v sezoně.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Třinec – Zlín

Brno - Vítkovice 1:2

Po pátečním obratu v Litvínově si hokejisté Brna další extraligové vítězství nepřipsali. V 11. kole totiž na domácím ledě prohráli s Vítkovicemi 1:2. První gól vstřelil ve 29. minutě v přesilovce Jan Hruška, Kometa vyrovnala v úvodu třetí části zásluhou Marcela Haščáka, ale Petr Fridrich krátce nato stanovil konečný výsledek. Slezané proto v moravské metropoli vyhráli v základní části počtvrté za sebou.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Brno – Vítkovice

Pardubice - Kladno 4:3 po nájezdech

Třetí skalp soupeře v řadě zaznamenali v extralize hokejisté Pardubic. V 11. kole přetlačili Kladno 4:3 po nájezdech a na vedoucí duo Třinec - Mladá Boleslav ztrácí pouze bod. Rytíři sice brzy vedli, ale poté museli dvakrát dotahovat. O výhře Dynama rozhodl kanadský útočník Anthony Camara, který se gólově prosadil i v průběhu základní hrací doby.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články