Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MS smíšených dvojic 2024 Švédsko

SOUHRN 1. KOLA: Plzeň přestřílela Spartu, za Energii už úřadoval "režisér" Kaše

Bitva Plzně a Sparty opět nezklamala, padlo v ní osm gólů. Vítězství 5:3 ve šlágru prvního kola extraligy berou Západočeši. Osm branek viděli diváci i v Liberci a mohli odcházet spokojení, domácí rozstříleli Pardubice 7:1. Posila Karlových Varů z NHL David Kaše měl prsty ve všech třech gólech Energie proti Mladé Boleslavi a výrazně se podílel na výhře 3:2. Olomouc zvládla moravské derby proti Zlínu a Motor ve čtvrtek padl s rivalem z Hradce Králové jasně 1:5.

Hokejisté Plzně slaví gól proti Spartě
zdroj: ČTK autor: Miroslav Chaloupka

Plzeň - Sparta Praha 5:3

Sice indiáni dostali první branku ve vlastní přesilovce, ale to je nerozhodilo. Plzeňští hokejisté přestříleli Spartu v úvodním kole extraligy 5:3. Bek Tomáš Pavelka poslal v početní nevýhodě Pražany do vedení, ale Plzeň otočila stav třemi trefami a po srovnání Sparty na 3:3 zase dvěma góly odskočila. Dvakrát se v přesilové hře prosadil Tomáš Mertl.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Plzeň - Sparta

Liberec - Pardubice 7:1

Po první třetině to na takovou kanonádu nevypadalo. Hokejisté Liberce ji vyhráli v utkání s Pardubicemi 2:1, celé utkání prvního kola extraligy ale nakonec 7:1. Čtyřmi asistencemi se blýskl kapitán Ladislav Šmíd, dvěma góly pak útočník Dávid Gríger.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Liberec - Pardubice

Karlovy Vary - Mladá Boleslav 3:2

Režisér David Kaše a střelec Jakub Flek. První jmenovaný přispěl k výhře třemi asistencemi a Flek se prosadil dvakrát při vítězství Karlových Varů doma s Mladou Boleslaví 3:2.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Karlovy Vary - Mladá Boleslav

Zlín - Olomouc 1:4

Burian, Navrátil, Tomeček, tito tři střelci zařídili Olomouci v moravském derby rozhodující náskok. Trefili se v první třetině, a hosté tak nastoupili na hokejisty Zlína, kteří už se z toho nevzpamatovali a padli v úvodním kole 1:4. Trefu na 2:0 obstaral Jakub Navrátil, který si premiéru v extralize připsal právě v dresu Zlína, premiérový gól dal ale za Moru.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Zlín - Olomouc

České Budějovice - Hradec Králové 1:5

Návrat po sedmi letech do extraligy byl pro ně hořký. Už po osmi sekundách prohrávali hokejisté Českých Budějovic doma v prvním kole zásluhou trefy Jakuba Orsavy s Hradcem Králové, v čase 3:42 ztráceli 0:3 a utkání nakonec s rivalem prohráli 1:5.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání České Budějovice – Hradec Králové
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články