Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Kooperativa NBL 2023/2024

Liberec s Hradcem Králové se dotáhly na Spartu, Třinec utnul sérii Karlových Varů

Extraliga má po 16. kole tři lídry. Vedoucí Spartu dorovnali hráči Liberce a Hradce Králové a trio má na čele tabulky shodně po 31 bodech. Bílí Tygři si poradili s Chomutovem, Východočeši zvládli domácí duel se Zlínem. Trápení Mladé Boleslavi nadále pokračuje, tentokrát přišla o bod v poslední minutě a ve Vítkovicích padla 2:3. Karlovy Vary zase přišly o vítěznou šňůru, když nestačily na Třinec.

Hokejisté Bílých Tygrů Liberec
zdroj: ČTK autor: Petrášek Radek

TABULKA EXTRALIGY (//sport/tabulky/133142-tabulka-a-rozpis-hokejove-extraligy/)

Třinec – Karlovy Vary 2:1

Karlovarská jízda skončila v sedmém zápase. Po šesti výhrách Energie nestačila na Třinec a na ledě Ocelářů podlehla 1:2. Západočeši doplatili na úvodní čtyřminutové vyloučení kapitána Václava Skuhravého, které potrestal dvěma šťastnými přesilovkovými góly v rozmezí 29 vteřin Ethan Werek i za přispění soupeře. Za hosty snižoval Stanislav Balán. Slezané bodovali popáté v řadě a dostali se poprvé do elitní šestky.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/383522-trinec-karlovy-vary)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Třinec – Karlovy Vary

Vítkovice – Mladá Boleslav 3:2

Nevyrovnané výkony Mladé Boleslavi pokračují i nadále. Ve Vítkovicích sahala po prodloužení, ale v poslední minutě inkasovala po trefě Šidlíka a nakonec prohrála 2:3. Středočeši přitom drželi s Ostravany krok po celý zápas, na góly Romana a Lva vždy zareagovali – nejdříve vyrovnal Šťastný a po něm i Skalický. Vítkovičtí tak přidali třetí výhru v řadě, Středočeši zůstávají předposlední.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/383523-vitkovice-mlada-boleslav)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Vítkovice – Mladá Boleslav

Co stálo za vzestupem Karlových Varů a byl Koukalův trest adekvátní? Poslechněte si nový Hokej fokus podcast:

Liberec – Chomutov 2:1

Chomutov poprvé nasadil do utkání proti Liberci brankáře Justina Peterse, ale ani jeho povedený výkon nestačil Pirátům na zisk bodu. Bílí Tygři udávali tempo hry, a ačkoli hostující Koblasa zareagoval na úvodní branku Redenbacha, přetavil Kvapil střeleckou převahu ve vítězství 2:1 po úspěšném sólu.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/383524-liberec-chomutov)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Liberec – Chomutov

Hradec Králové – Zlín 4:2

Východočeši zvládli nepříjemný duel se Zlínem a po výhře 4:2 se dotáhli na duo Sparta – Liberec. Hosté neustále dotahovali, ale za stavu 3:2 přidal pojistku v závěrečné třetině Michal Dragoun. Domácí obránci Petr Zámorský a Filip Pavlík zaznamenali shodně dva body.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/383525-hradec-kralove-zlin)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Hradec Králové – Zlín

Litvínov –  Pardubice 3:4

Litvínovští hokejisté potřetí za sebou odcházeli z ledu bez bodového zisku. V dohrávce 16. kola doma podlehli Pardubicím 3:4. Dynamo naopak vyhrálo druhý ze tří zápasů pod dočasným koučem Břetislavem Kopřivou, který nahradil odvolaného Miloše Holaně.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/383580-litvinov-nestacil-na-pardubice-a-potreti-v-rade-prohral/)

Hlavní zprávy

Nejčtenější články