Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Jezdectví 2024

Kometa zdolala Plzeň a už je třetí. Hradec sebral Pirátům výhru, Sparta padla

V šlágru 15. kola extraligy přehrála Kometa i díky dvěma brankám Lukáše Kašpara Plzeň 4:2 a poskočila na třetí místo tabulky. Bodově se srovnala se čtvrtým Hradcem Králové, který horko těžko odvrátil další prohru poté, co v utkání vedl o dvě branky. S Chomutovem nakonec slavil výhru 4:3 v prodloužení. Karlovy Vary zvítězily už pošesté v řadě, na což jim stačila jediná branka proti Mladá Boleslavi. Třinec smetl trápící se Olomouc 6:3 a Zlín si poradil s Litvínovem 5:2. Sparta v dohrávce podlehla Vítkovicím (1:4).

Martin Zaťovič proměnil proti Plzni trestné střílení
zdroj: ČTK autor: Miroslav Chaloupka

Zlín - Litvínov 5:2

Zlín přehrál Litvínov 5:2. Největší zásluhu na triumfu Beranů měl útočník Kubiš, který zaznamenal hattrick. Chemici sice dvakrát snížili na rozdíl jediného gólu, ale soužení v ofenzivě nepřekonali a pojedenácté v řadě nedokázali vstřelit víc jak dvě branky. Zlín se tak bodově dotáhl ze sedmého místa na elitní šestku. 

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/383377-litvinov-neprekonal-problemy-s-utokem-vyhru-zlina-ridil-kubis-hattrickem/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Zlín – Litvínov

Chomutov - Hradec Králové 3:4 po prodloužení

Hradec Králové ztratil dvougólový náskok a vítězství se Spartou (2:3). Podobný scénář odmítl v Chomutově a zvítězil 4:3 v prodloužení. V 15. kole hokejové extraligy vedl 2:0, ovšem pět minut před koncem horko těžko srovnával na 3:3 bek Filip Pavlík. Po třech prohrách pak výhru Východočechům zařídil Lukáš Cingel.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/383379-pavlik-zaridil-hradci-proti-piratum-prodlouzeni-v-nem-pak-nabil-cingelovi/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Chomutov – Hradec Králové

Mladá Boleslav - Karlovy Vary 0:1

Víc než minuta a půl přesilovky pět na tři ve druhé třetině rozhodla o vítězství 1:0. Bek Michal Plutnar napřáhl a přesnou střelou vystřelil Karlovým Varům tři body na ledě trápící se Mladé Boleslavi. Svěřenci Martina Pešouta si zapsali už šestou výhru v řadě a poskočili na desáté místo. Mladá Boleslav je stále třináctá.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/383381-karlovy-vary-jedou-na-vlne-na-sestou-vyhru-stacil-proti-mlade-boleslavi-jediny-gol/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Mladá Boleslav – Karlovy Vary

Plzeň - Kometa Brno 2:4

Stejným výsledkem jako při prvním vzájemném utkání v září slavila Kometa proti Plzni a na západě Čech ubojovala vítězství 4:2. Většina branek padla v první třetině, kdy Plzeň zareagovala na dvoubrankový náskok Brňanů, jenže 28 sekund před koncem úvodní části vymetl růžek Lukáš Kašpar, který poté pečetil tři body i střelou do prázdné brány. Vstřelil první dva góly v sezoně ze hry.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/383382-kometa-vydrela-vyhru-v-plzni-strelecky-pust-utnul-dvema-goly-kaspar/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Plzeň – Brno

Olomouc - Třinec 3:6

Čtvrtou porážku za sebou utrpěli hokejisté Olomouce, když v domácím prostředí podlehli Třinci 3:6. Oceláři rozhodli o svém vítězství už během první třetiny, kdy třikrát skórovali a vyhnali z olomoucké branky Branislava Konráda.

REPORTÁŽE, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/383383-olomouc-poctvrte-za-sebou-nebodovala-trinec-rozhodl-uz-v-prvni-tretine/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Olomouc – Třinec

Sparta - Vítkovice 1:4

Vítkovičtí hokejisté zaskočili v dohrávce 15. kola extraligy pražskou Spartu. Na edě lídra tabulky zvítězili 4:1 a posunuli se na pátou příčku v tabulce. Dvěma góly se na výhře hostů podílel útočník Ondřej Roman.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/383441-vitkovice-umlcely-spartu-z-prahy-si-odvazi-vitezstvi/)

Hlavní zprávy

Nejčtenější články