Video nelze z licenčních důvodů přehrát
Následuje
Branky, body, vteřiny

Úřadující mistr z Plzně si poradil s futsalisty Slavie, hattrick nasázel Vnuk

Před utkáním měli stejnou bilanci, ale po něm Plzeň soupeři odskočila. Futsalisté Interobalu na domácí palubovce přehráli ve třetím kole Slavii jasně 5:1. Úřadující mistři v prvním poločase vyučili Pražany z efektivity a ve druhé půli výhru pojistili. Hattrickem se blýskl kapitán Plzně Tomáš Vnuk, dvě branky přidal Michal Holý.

Tomáš Vnuk
zdroj: Facebook SK Interobal Plzeň

Plzeňští tak napravili překvapivě vysoký výprask 2:8 ve druhém kole od Chrudimi. Díky vítězství se posunuli na čtvrtou příčku. Slavia zaujímá sedmou pozici.

"Důležitý zápas pro zvednutí sebevědomí po porážce s Chrudimí. Z osobního pohledu nejsem úplně spokojenej, protože ještě nejsem stoprocentně fit. Musel jsem odmítnout i pozvánku do reprezentace, takže se ještě do toho dostávám. Kdybych byl fit, tak bych šel na penaltu a dal bych jí," smál se Vnuk s odkazem na pokutový kop, který neproměnil Lukáš Křivánek.

Video nelze z licenčních důvodů přehrát
Sestřih a ohlasy utkání Plzeň – Slavia

Futsalová první liga – 3. kolo:

Plzeň – Slavia Praha 5:1 (3:0), Žabinští Vlci Brno – Bohemians Praha 1905 6:3 (3:1), Kadaň – Helas Brno 3:4 (1:3), Chomutov – Liberec 2:6 (0:4), Vysoké Mýto – Mělník 3:3 (0:0), Ústí nad Labem – Chrudim 1:4 (0:1).

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články