Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Sportovní zprávy

Rosický je blízko podpisu nové smlouvy s Arsenalem

Praha - Záložník Tomáš Rosický je blízko podpisu nové smlouvy s Arsenalem, kde mu současný kontrakt vyprší na konci sezony. Agent kapitána české fotbalové reprezentace Pavel Paska v minulých dnech absolvoval další jednání s manažerem londýnského klubu Arsénem Wengerem a není vyloučeno, že Rosický smlouvu podepíše v nejbližších dnech.

Tomáš Rosický
zdroj: Getty Images

Paska ale odmítl, že by šlo o hotovou věc. Neřekl ani, o jak dlouhé smlouvě Arsenal a Rosický jednají. "V našich rozhovorech jsme nějak pokročili a přiblížili jsme se nějakému řešení, ale určité věci ještě budeme konzultovat. V příštím týdnu by mohlo být jasněji," řekl Paska.

Rosický, který je v Arsenalu od léta roku 2006, se v posledních týdnech dostal do výborné formy. Před necelými dvěma týdny se po více než dvou letech trefil v Premier League v derby s Tottenhamem a v úterý skóroval i v odvetě osmifinále Ligy mistrů s AC Milán, ale vyřazení svého týmu nezabránil. "Tomáš byl výborný, v posledních zápasech patří mezi naše nejdůležitější hráče," řekl trenér Arsenalu Arséne Wenger.

V letošní sezoně o jednatřicetiletého středopolaře projevily zájem Wolfsburg a Galatasaray Istanbul.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články