Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
FIM Speedway Grand Prix Chorvatsko

Mbappé poprvé přiznal: Chtěl jsem v létě z Paris St. Germain odejít

To, o čem se v létě hodně mluvilo a psalo, je konečně potvrzeno. Hvězda Paris St. Germain, francouzský útočník Kylian Mbappé poprvé veřejně potvrdil, že v létě chtěl odejít z týmu. To měl na konci července říci vedení PSG. O dvaadvacetiletého mistra světa se v přestupním období zajímal Real Madrid, ale neuspěl u pařížského klubu s nabídkou na přestup.

Kylian Mbappé v dresu PSG
zdroj: REUTERS

"V červenci jsem řekl, že bych rád odešel. Chtěl jsem, aby klub obdržel přestupní částku a mohl mě kvalitně nahradit," řekl televizi RMC Sport Mbappé, kterému na konci této sezony vyprší pětiletá smlouva a bude moci odejít zadarmo.

Na klub se obrátil se žádostí o uvolnění poté, co se rozhodl, že smlouvu neprodlouží. Doplnil ale, že na přestup netlačil. "Řekl jsem, že když mě nebudou chtít nechat jít, budu to respektovat. Chtěl jsem, aby vše proběhlo v přátelském duchu. Není pravda, že jsem odmítl sedm nabídek na prodloužení smlouvy," dodal.

Mbappé přišel do Paris St. Germain, kde už jednu sezonu hostoval, v roce 2018 z Monaka. S PSG dosud vyhrál třikrát ligový titul i Francouzský pohár, vloni s ním postoupil do finále Ligy mistrů. S národním týmem se stal mistrem světa v roce 2018 na šampionátu v Rusku.

PSG poté, co vedení týmu Mbappého neuvolnilo do Realu, získalo z Barcelony další ofenzivní superstar Lionela Messiho.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články