Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Kooperativa NBL 2023/2024

Zatím nejsme spokojení, potřebují čas, říká Pochettino o hvězdném triu "MNM"

Lionel Messi, Neymar a Kylian Mpappé si zahráli poprvé spolu a žádná fotbalová poezie to zrovna nebyla. Fotbalisté Paris Saint-Germain, kteří byli pasováni do role největšího favorita na celkový triumf v Lize mistrů, vstoupili do elitní soutěže rozpačitou remízou 1:1 v Bruggách. Podle trenéra Mauricia Pochettina je potřeba ohledně hvězdného tria zůstat v klidu a pokračovat v práci.

Hvězdné trio PSG Neymar - Messi - Mbappé
zdroj: ČTK/ABACA autor: Joly Victor

"Nikdo v našem mužstvu nemůže být spokojený s výkonem ani s výsledkem. Přijeli jsme sem pro body, pro všechny body. Klobouk dolů před hráči Brugg. Chtěli to víc než my a zasloužili si bod," řekl Pochettino pro web UEFA.com.

Messi, letní posila z Barcelony, poprvé v PSG nastoupila po boku Neymara a Mbappého. Jejich spolupráce ale příliš nefungovala. Mbappé v 15. minutě nahrál na vedoucí gól Anderu Herrerovi, ale krátce po pauze odstoupil kvůli zranění. Messi trefil brankovou konstrukci, Neymar byl prakticky neviditelný.

"Potřebují čas, aby si vytvořili vzájemné porozumění. To je jasné a už jsme o tom v posledních dnech mluvili. Musíme vybudovat tým," upozornil Pochettino, který ale zůstává optimistou. "Nebyl to pro nás dobrý večer. Je potřeba zůstat v klidu a pokračovat v práci. Časem se věci zlepší," přidal argentinský kouč.

Jeho protějšek Philippe Clement byl mimořádně spokojený. "Moji hráči odehráli historický zápas. Jsem extrémně hrdý. Měli jsme větší motivaci, ukázali velkou sílu a bojovali až do konce," prohlásil belgický kouč.

Club Bruggy je ve skupině A, kterou vede Manchester City po vítězství 6:3 nad Lipskem, jasným outsiderem. "Máme před sebou pět finále, ale utkání s PSG bylo hodně důležité. Hráči ukázali, co umí. Je to i varování pro ostatní týmy. Pouze když sníte a společně pracujete, můžete zbořit pomyslné hranice," dodal Clement.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články