Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MS v ledním hokeji mužů 2024 Česko

Musím říct, že se hodně těším, uvedl Kúdela, který vyhlíží návrat po trestu

Na návrat do evropských pohárů se neskrytě těší. Ondřej Kúdela by se měl objevit v zápasové sestavě Slavie v odvetě závěrečného předkola Evropské ligy ve Varšavě proti Legii. Čtyřiatřicetiletý reprezentační obránce má za sebou desetizápasový trest v mezinárodních soutěžích za údajnou rasistickou urážku protihráče v březnovém osmifinále Evropské ligy proti Rangers.

"Musím říct, že se hodně těším. Pokud dostanu důvěru, budu za to rád a budu se snažit odvděčit tím nejlepším možným způsobem. Věřím, že to zvládneme," řekl Kúdela ve videu na youtubeovém kanálu Slavie.

V této sezoně zatím odehrál tři soutěžní zápasy v rámci ligy. "S Ondrou v sestavě jsme v téhle sezoně ještě nedostali gól. Hodně pomáhá naší rozehrávce, bylo to vidět už doma s Baníkem. Hodně mluví a řídí si hráče před sebou. Hráči, co jsou vzadu a mají hru před sebou, mají větší vliv na organizaci týmu než hráči nahoře," uvedl slávistický trenér Jindřich Trpišovský.

Aktuálnímu dění ve Slavii se věnoval Fotbal fokus podcast:

Pražané půjdou do odvety s Legií po domácí remíze 2:2. "Chtěli jsme vyhrát, ale to se nám bohužel nepodařilo. Ale aspoň se neprohrálo, což je důležité. Navíc se teď zrušilo pravidlo o gólech venku, už se nepočítají jako za dva. Takže o to je to lepší," přemítal Kúdela.

Legia má kvůli disciplinárnímu trestu pro čtvrteční utkání uzavřený divácký "kotel", i tak se ale čeká velmi bouřlivá kulisa. "Je dobře, že konečně lidi chodí, že se to konečně uvolnilo. Je to lepší, než kdyby byl prázdný stadion. Uvidíme, jaká bude atmosféra. Předpokládám, že bude plno vyjma kotle. Věřím, že to bude opravdu hezká atmosféra a že se s tím vypořádáme. Pro nás jen dobře," řekl Kúdela.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články