Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Olympiáda dětí a mládeže 2024

Bucha se v zámoří poprvé trefil a přispěl k výhře Cincinnati nad San Jose

Pavel Bucha se v zámořské Major League Soccer (MLS) dočkal gólové oslavy. Po únorovém přestupu z Plzně do Cincinnati vstřelil první gól. Přispěl jím k výhře 4:2 nad fotbalisty San Jose. Bucha skóroval ve svém sedmnáctém utkání v soutěži.

Pavel Bucha poprvé skóruje v MLS
zdroj: Reuters/USA Today Sports autor: John Hefti

Někdejší mládežnický reprezentant vystihl v 53. minutě chybnou rozehrávku domácích a přízemní střelou překonal vyběhnutého gólmana kalifornského celku. San Jose otočilo skóre, v závěru ale během sedmi minut japonský útočník Júja Kubo hattrickem zařídili Cincinnati vítězství.

Podívejte se na Buchův gól v čase 2:25:

Mužstvo z Ohia vyhrálo osmý z posledních devíti zápasů a ve Východní konferenci ztrácí jen dva body na vedoucí Inter Miami s Lionelem Messim, který ale odehrál o dva zápasy víc.

Šestadvacetiletý Bucha podepsal se Cincinnati dvouletou smlouvu s opcí na další rok. V MLS z Čechů naposledy působil brankář Tomáš Vaclík, který ale v klubu New England Revolution v lednu skončil už po necelém půlroce, aniž by odchytal jediný soutěžní zápas. Předtím hráli zámořskou soutěž Zdeněk Ondrášek, Bořek Dočkal a Luboš Kubík.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články