Video nelze z licenčních důvodů přehrát
Následuje
SP ve freestyle lyžování 2024/2025

SESTŘIH: Zlín ve druhé lize pokračuje v dominanci, proti Opavě se blýskl dvougólový Tkáč

Jedenácté druholigové vítězství v řadě zapsali ve 13. kole fotbalisté Zlína. Suverénní lídr soutěže porazil Opavu 3:0 a doma si udržel stoprocentní bilanci. Dvěma brankami zazářil talentovaný záložník David Tkáč, jeden gól si vstřelil do vlastní sítě Filip Blecha. Na druhou Chrudim, která má pondělní utkání v Prostějově k dobru, mají Ševci šestibodový náskok. Opava je v neúplné tabulce čtvrtá.

Fotbalisté Zlína se radují z gólu ve druhé lize
zdroj: facebook.com/FC Zlín

Zlín poslal do vedení ve 33. minutě volejem z bezprostřední blízkosti Tkáč a stejný hráč krátce po změně stran náskok favorita zdvojnásobil. Skóre uzavřela po hodině Blechova vlastní branka. Ševci i proto ve druhé lize nadále vládnou, v soutěži ztratili body prozatím pouze úvodní remízou v 1. kole s Líšní.

Video nelze z licenčních důvodů přehrát
Sestřih utkání Zlín – Opava

Táborsko zvládlo premiéru pod novým koučem Kronďákem a zvítězilo 2:1 ve Vlašimi. V první půli rozhodli Nešický s Plachým, v závěru pouze snížil Záviška. Jihočeši neprohráli pošesté za sebou a jsou sedmí, pátá Vlašim čeká naopak už tři střetnutí na plný bodový zisk.

Jihlava vedla nad Varnsdorfem od 32. minuty po Selnarově penaltě, ale v 74. minutě upravil na konečných 1:1 Vlk. Vysočina tak udržela svého soupeře v tabulce o bod pod sebou, obě mužstva jsou ale jen těsně nad sestupovými příčkami.

13. kolo druhé fotbalové ligy:

Zlín – Opava 3:0 (1:0)
Branky:
33. a 51. Tkáč, 59. vlastní Blecha. Rozhodčí: Černý – Pochylý, Lakomý. ŽK: Bartošák – Omale, Helešic. Diváci: 2067.

Jihlava – Varnsdorf 1:1 (1:0)
Branky: 32. Selnar z pen. – 74. Vlk. Rozhodčí: Vokoun – Antoníček, Mojžíš. ŽK: Kubista, Osaghae, Brdička, Kouřil (všichni Varnsdorf). Diváci: 412.

Vlašim – Táborsko 1:2 (0:2)
Branky: 82. Záviška – 19. Nešický, 31. Plachý. Rozhodčí: Petřík – Ratajová, Ježek. ŽK: Biegon, Kareem, Kulhánek, Breda, Jeřábek, Rosa – Varačka. Diváci: 512.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články