Video nelze z licenčních důvodů přehrát
Následuje
Tipsport ELH 2024/2025

V Budějovicích to vře. Fotbalistům podle Ondráška chybí výplaty, možná nezahájí letní přípravu

Mezi tuzemskou elitou se v baráži zachránili, ale pohodové rozpoložení v kabině Českých Budějovic rozhodně nevládne. Fotbalisté Dynama ve čtvrtek možná ani nezahájí letní přípravu, protože jim klub stále dluží výplaty. Serveru iDNES.cz to řekl bývalý reprezentant Zdeněk Ondrášek.

Zdeněk Ondrášek v dresu Českých Budějovic
zdroj: ČTK autor: Pancer Václav

"Nevylučuji to, všechno je možné. Chceme znát budoucnost klubu, protože nám na něm záleží," uvedl Ondrášek, který za tým komunikuje s majitelem Dynama Vladimírem Koubkem. "Se šéfem se snažím mluvit skoro každý den. Jako nejstarší hovořím za celou kabinu, ale dostávám jen vysvětlení, že se stále čeká," pokračoval pětatřicetiletý útočník.

Poslední výplatu dostali fotbalisté Dynama podle informací iDNES.cz za březen. "Řada kluků má rodiny, malé děti. Situace není dobrá. Může se stát, že se peníze zpozdí. Ale vždy jsem říkal, že před Vánoci a před dovolenou je to nejhorší," zdůraznil Ondrášek.

"Nemáme ani žádný příslib. Zažil jsem podobnou situaci v Polsku a také tam jsem je dokázal naučit, že komunikace je nejdůležitější. Obzvlášť v takových případech. Nikomu to není příjemné," dodal.

Na chybějící výplaty si postěžoval začátkem měsíce po úspěšné baráži asistent trenéra Jiří Kladrubský. Vedení klubu následně v prohlášení oznámilo, že se jeho vyjádření nezakládají na pravdě.

Zdroj
ČT sport, ČTK, iDNES

Hlavní zprávy

Nejčtenější články