Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
SLUNETA Ústí nad Labem - BK KVIS Pardubice

Tyčkař Kudlička se koupe v ledové tříšti, cítí se výborně a těší se na sezonu

Praha – Plný energie je před startem hlavní sezony český rekordman ve skoku o tyči Jan Kudlička. Stříbrný z loňského mistrovství Evropy se představí v pondělí v Praze na Memoriálu Josefa Odložila.

Jan Kudlička
zdroj: Reuters autor: Dominic Ebenbichler

Loni měl téměř předplacená čtvrtá místa – na nichž skončil jak na olympijských hrách, tak i halových mistrovstvích světa i Evropy. Letos doufá, že se posune ještě výš.

"Věřím, že budu zdravý a pak bych mohl zaskákat o trochu líp než na té olympiádě,“ věří atlet, který v zimní přípravě strávil měsíc v Jihoafrické republice a další měsíc na Kanárských ostrovech. 

"Když porovnávám sebe a svoje schopnosti oproti loňsku, tak dneska je to výrazně lepší,“ tvrdí tyčkař a cítí se fyzicky nabitý. Kondici si udržuje i koupelí v sudu s ledovou tříští. "Cítím, že to funguje, tak to budu dělat dál,“ říká devětadvacetiletý reprezentant.

Je nám líto, video expirovalo.
Tyčkař Jan Kudlička se chystá na start sezony

"Skočit 5.90 a zkusit tu magickou hranici, která začíná šestkou, by bylo letos určitě super a udělám pro to všechno,“ tvrdí a věří, že mu forma bude kulminovat na srpnovém mistrovství světa. 


Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články