Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
SP ve vodním slalomu 2024

Rosol v Praze nepřešel přes první kolo a s Wawrinkou si nezahraje

Rychlý konec mělo účinkování Lukáše Rosola na tenisovém challengeru v Praze. Český tenista vypadl v prvním kole a nedojde tak k jeho očekávanému zápasu ve druhém kole s největší hvězdou turnaje Stanem Wawrinkou, jenž měl na úvod volno. Zkušený daviscupový reprezentant v neděli na Štvanici podlehl 5:7, 2:6 Romanu Safjullinovi z Ruska.

Lukáš Rosol
zdroj: ČT4 autor: Michal Kamaryt

Pětatřicetiletý Rosol měl před začátkem challengeru neupřesněné zdravotní potíže a do poslední chvíle účast zvažoval. "Včera jsem musel v noci do nemocnice, byl jsem tam do dvou hodin a rozhodoval jsem se až po rozehrávce, jestli vůbec nastoupím. Ale bylo mi líto to vzdát, protože je to doma a nevím, kolik tady takových turnajů odehraju. Zkusil jsem, co šlo, ale víc nešlo," řekl serveru Tenisový svět nyní 179. hráč žebříčku.

Ve druhém kole antukového I. ČLTK Prague Open se představí osm českých tenistů. Úvodní zápasy zvládli Jiří Lehečka, Michal Vrbenský, Tomáš Macháč, Zdeněk Kolář, Jonáš Forejtek, Jan Šátral a Andrew Paulson, Jiří Veselý byl coby turnajová dvojka nasazen přímo do druhého kola.

Výsledky I. ČLTK Prague Open 2020, challenger okruhu ATP (dotace 137 560 eur):

Dvouhra - 1. kolo:

Kolář - Nouza (oba ČR) 6:2, 6:1, Šátral (ČR) - Bemelmans (Belg.) 7:5, 7:5, Macháč (ČR) - Stachovskij (Ukr.) 7:5, 6:2, Paulson (ČR) - Horanský (SR) 6:3, 2:6, 6:3, Safiullin (Rus.) - Rosol (ČR) 7:5, 6:2.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články