Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
FIS MČR Horní Mísečky

Karolína Plíšková má zraněný loket, v Birminghamu hrát nebude

Praha - Semifinalistka antukového French Open Karolína Plíšková se odhlásila z turnaje na trávě v Birminghamu. Světová tenisová trojka se příští týden nezúčastní Aegon Classic kvůli lehce zraněnému lokti pravé ruky.

Karolína Plíšková
zdroj: ČTK/AP/Petr David Josek

"Loket mě zlobí už pár týdnů, potřebuje si pořádně odpočinout. Vrcholem je samozřejmě Wimbledon, na který se musím co nejlépe připravit," uvedla Plíšková, kterou minulý týden v Paříži dělila jediná výhra od postu světové jedničky.

V přípravě na Wimbledon by měla od 25. června odehrát turnaj v Eastbourne, kde je aktuálně žebříčkově nejvýše přihlášenou hráčkou a bude obhajovat loňské finále.

Je nám líto, video expirovalo.
Plíšková nestačila v Paříži na Halepovou a jedničkou nebude

Pětadvacetiletá Plíšková si postupem do semifinále Roland Garros výrazně vylepšila svůj předešlý nejlepší výsledek, kterým bylo 2. kolo. "A ráda bych i ve Wimbledonu překonala své dosavadní maximum, kterým je třetí kolo," doplnila.

Po návratu z Francie stihla v neděli den Nadačního fondu Karolíny Plíškové a předala šek na 200 tisíc korun na dětské onkologické oddělení v Motole. Začátkem týdne odletěla do Monte Carla, kde absolvuje kondiční přípravu.

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články