Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Volejbalový magazín

Bartyová postoupila na antuce v Charlestonu do čtvrtfinále

Světová jednička Ashleigh Bartyová postoupila na zelené antuce v Charlestonu do čtvrtfinále. Ve třetím kole zdolala v třísetové bitvě domácí Shelby Rogersovou a dál útočí na zisk titulu na druhém turnaji za sebou. Šampionka z minulého týdne na tvrdém povrchu v Miami zvítězila 7:6, 4:6, 6:4.

Bartyová získala ve vyrovnaném duelu s Rogersovou poslední dva gemy a po téměř dvou a půl hodinách zápas ukončila. "Byl to dost rychlý přechod," poznamenala ke změně povrchů z týdne na týden. "Ještě si dávám čas na to, abych si zvykla. Ale s každým odehraným zápasem je to lepší a lepší," dodala Australanka, jež Rogersovou porazila i počtvrté v kariéře a potřetí v této sezoně.

Do čtvrtfinále v Charlestonu postoupila i vítězka zdejšího turnaje z roku 2016 Sloane Stephensová. Šampionka US Open 2017 porazila 6:3, 6:4 Ajlu Tomljanovicovou a mezi osmičku nejlepších se dostala poprvé od účasti ve čtvrtfinále Roland Garros 2019.

Už v semifinále čtyřhry jsou v Charlestonu Marie Bouzková s Lucií Hradeckou. Mezi poslední čtyři páry turnaje prošly bez boje, jejich čtvrtfinálové soupeřky, druhé nasazené Tímea Babosová a Veronika Kuděrmětovová, už před zápasem odstoupily.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články