Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Buly - debata expertů

Bývalý šampion UFC McGregor napadl v New Yorku autobus a skončil na policii

Hvězda smíšených bojových umění UFC Connor McGregor má velký problém. Devětadvacetiletý bývalý šampion MMA z Irska přijel s přáteli v New Yorku do hotelu po tiskové konferenci před sobotní zápasnickou show, v níž se má bojovat i o mistrovský pás, jenž mu byl odebrán, protože ho rok a půl neobhajoval, a napadl autobus s účastníky sobotního programu.

Conor McGregor
zdroj: ČTK/ZUMA autor: Jason Silva

Bývalý instalatér, který byl údajně rozčílen právě proto, že přišel o pás, o nějž se mají utkat Rus Chabib Nurmagomedov s Maxem Hollowayem, i když příčinu jeho činu zatím nikdo nepotvrdil, vešel ve známost široké veřejnosti zejména loňským kontroverzním boxerským zápasem s Floydem Mayweatherem. V něm podle očekávání prohrál technickým k.o. v 10. kole a měl si vydělat sto milionů dolarů (přes dvě miliardy korun), zatímco vítězný americký boxer, který dostál své přezdívce "Money" (prachy) a po roce a půl od ukončení kariéry se kvůli tomu kasa mači vrátil do ringu, třikrát tolik. Nyní se začíná hovořit o odvetě podle pravidel UFC v kleci, Mayweather už údajně souhlasil. 

McGregor byl podle některých zámořských médií zatčen a ve vazbě zůstane do pátečního slyšení před soudem, podle dalších přišel se svým právníkem na policii a čeká se, jak vše dopadne.

Ir, který byl ve společnosti ruského zápasníka Artěma Lobova a dalších lidí, hodil podle záznamů bezpečnostních kamer na odjíždějící autobus z parkoviště brooklynského Barclays Center vozík na zavazadla. Rozbil okno a zranění si odnesli Michael Chiesa, který utrpěl řezné rány a musel zrušit svůj sobotní zápas, stejně jako další bojovník Ray Borg, jenž má poraněné oko.

Za účast na incidentu byl z programu stažen i Lobov. Podle vedení UFC ale může konflikt vážně ohrozit další McGregorovu kariéru. Prezident UFC Dana White pro USA Today řekl: "To je nejnechutnější věc, která se stala v historii UFC."

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články