Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Svět motorů

Soukalová: Smíšená štafeta je jeden z mých nejoblíbenějších závodů

Soči - Novopečená stříbrná medailistka Gabriela Soukalová bude mít ve středečním klání smíšených štafet příležitost rozšířit svou sbírku olympijských úspěchů. V českém kvartetu se představí po boku Veroniky Vítkové, Jaroslava Soukupa a Ondřeje Moravce, tedy ve složení, ve kterém před rokem zacinkala pro český biatlon bronzová medaile na mistrovství světa v Novém Městě na Moravě.

"Na závod se hrozně těším. Myslím, že jsme se tady všichni sešli v dobré formě, takže doufáme, že to budeme umět v závodě prodat," doufala vpředvečer týmového měření sil druhá nejlepší žena závodu s hromadným startem, jíž postupně dochází, co za výsledek dokázala v Soči zajet. "Musím říci, že čím více času uplynulo od dojezdu do cíle, tím více si to uvědomuji a možná si to i více užívám," poznamenala Soukalová.

Příjemně ji překvapilo, jak se zatím po běžecké stránce dokázala popasovat s olympijskými tratěmi. "Netušila jsem, že i s mojí tělesnou konstitucí jsem na těchto velmi náročných tratích schopná stačit. Jsem za to moc ráda, protože se nám to určitě hodí," dodala Soukalová i s odkazem ke smíšené štafetě.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články