Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Svět motorů

SOUHRN 19. kola: Kometa je v krizi, po blamáži s Vary skončil trenér Fiala. Trápí se i Hradec

Hokejisté brněnské Komety prohráli v 19. kole extraligy na svém ledě s Karlovými Vary vysoko 2:7. Pátá porážka v řadě ukončila působení Petra Fialy, brněnský kouč bezprostředně po zápase rezignoval. Ve špatné sérii pokračuje i Hradec, Výchočeši podlehli doma Třinci a na bod čekají už čtyři zápasy. Sparta uspěla v Litvínově až v prodloužení, šestibodový náskok na čele tabulky ale Pražanům zůstal, neboť Plzeň získala v Mladé Boleslavi pouze bod a pustila před sebe na druhé místo Oceláře. Liberec natáhl sňůru výher už na pět, když vyhrál 4:3 ve Zlíně. Kladno uspělo na ledě Olomouce a posunulo se na úkor svého soupeře do desítky. Pardubice ztratily dvoubrankové vedení ve Vitkovicích a po porážce na nájezdy zůstávají poslední.

Zklamaný Tomáš Plekanec
zdroj: ČTK autor: Luboš Pavlíček

Hradec Králové - Třinec 1:4

Hradecké trápení proti mistrovskému Třinci pokračuje. Východočeši dokázali Ocelářům ve třech zápasech vstřelit v základní hrací době jediný gól. Postaral se o něj Petr Koukal, pouze tím však zmírnil domácí porážku 1:4. Na úspěchu Slezanů se rozhodující měrou podílela třetí formace, která byla u všech branek. Dva góly a asistenci si připsal Michal Kovařčík. Hradec prohrál počtvrté za sebou.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Hradec Králové - Třinec

Brno - Karlovy Vary 2:7

Brněnská Kometa prohrála na svém ledě s Karlovými Vary vysoko 2:7 a natáhla šňůru utkání bez vítězství na pět. Západočechy nastartovaly k výhře dva góly v přesilovce na začátku druhé třetiny a další dvě laciné branky na jejím konci. Energie přerušila svoji sérii tří zápasů bez výhry a v tabulce se posunula před svého soupeře.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Brno - Karlovy Vary

Mladá Boleslav - Plzeň 4:3 PP

Mladá Boleslav porazila Plzeň 4:3 v prodloužení a ukončili její sérii čtyř výher v řadě. V čase 62:34 rozhodl v přesilové hře čtyř proti třem tečí Radim Zohorna.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Mladá Boleslav - Plzeň

Litvínov - Sparta 3:4 PP

Litvínov bojoval, nakonec ale podlehl Spartě 3:4 v prodloužení. Pražané vyhráli popáté za sebou, Chemici prohráli pátý z posledních šesti duelů. V 64. minutě rozhodl svým druhým gólem v zápase Matúš Sukeľ.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Litvínov - Sparta

Vítkovice - Pardubice 3:2 SN

Vítkovice zopakovaly páteční obrat a proti Pardubicím také zápas z 0:2 otočily na vítězných 3:2 po samostatných nájezdech. Dva góly vstřelil nejlepší vítkovický kanonýr Roberts Bukarts. Východočeši podlehli Ostravanům pošesté v řadě. Byť v posledních třech kolech pokaždé bodovali, zůstávají na posledním místě tabulky.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Vítkovice - Pardubice

Zlín - Liberec 3:4

Liberec vyhrál ve Zlíně 4:3, popáté za sebou naplno bodoval a veze se na vítězné vlně po předchozí stejně dlouhé sérii bez zisku. Berani prohráli potřetí z posledních čtyř zápasů.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Zlín - Liberec

Olomouc - Kladno 1:3

Olomouc nenavázala na dvě předchozí venkovní výhry a v důležitém souboji dvou sousedů v tabulce podlehla Kladnu 1:3. Hosté si vypracovali rozhodující náskok už dvěma góly v první třetině, vynikajícího Denise Godlu, který se pod výhru Rytířů podepsal 41 zákroky, překonal až v 56. minutě v přesilovce Zbyněk Irgl.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Olomouc - Kladno
Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články