Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
58. Rally Šumava Klatovy

SOUHRN 13. KOLA: Třineckou jízdu nezastavil ani Motor, Pardubice po šesti zápasech vyhrály

Dominance Třince v hokejové extralize pokračuje. Oceláři v dohrávaném 13. kole nedali šanci nováčkovi z Českých Budějovic a po výhře 6:3 mají na kontě už osmé vítězství, od začátku sezony navíc ztratili jediný bod. Pardubice ukončily sérii šesti porážek, když udolaly Kometu Brno 2:1. Extraligovou tabulku nadále vede Plzeň, která v prodloužení vyhrála na ledě Olomouce. Dva body veze i Sparta z Mladé Boleslavi. Bez jediného inkasovaného gólu uspěly Vítkovice v Liberci a Karlovy Vary v Hradci Králové. Litvínovu stačil na skalp Zlína jediný gól Hübla.

Radost hokejistů Třince
zdroj: ČT4 autor: Jaroslav Ožana

Pardubice - Brno 2:1

Pardubice ukončily proti Brnu sérii šesti nezdarů a po vítězství 2:1 si připsaly první bodový zisk v sezoně. O výhře rozhodlo Dynamo ve druhé třetině, kdy se prosadili krátce po soě Svačina a Tybor. Kometa už jen snížila v závěrečném dějství zásluhou Zaťoviče.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Pardubice - Brno

Liberec - Vítkovice 0:3

Vítkovice vyhrály v dohrávaném 13. kole na ledě Liberce 3:0. Ostravané o svém vítězství rozhodli třemi góly v závěrečné třetině. Vítěznou branku vstřelil exliberecký útočník Lukáš Krenželok. Brankář David Dolejš zastavil všech čtyřicet střeleckých pokusů Bílých Tygrů a vychytal první čisté konto v sezoně.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Liberec - Vítkovice

Mladá Boleslav - Sparta 2:3 PP

Sparta zvítězila na ledě Mladé Boleslavi 3:2 v prodloužení a bodovala tak již poosmé za sebou. Během této série hned sedmkrát slavili Pražané výhru. O tu poslední se postaral vítěznou trefou v čase 61:15 obránce Tomáš Dvořák. Domácí prohráli potřetí za sebou o gól, z toho dvakrát podlehli až v prodloužení.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Mladá Boleslav - Sparta

Hradec Králové - Karlovy Vary 0:4

Karlovy Vary vyhrály v Hradci Králové 4:0 a potřetí za sebou naplno bodovaly. Východočeši naopak ve čtvrtém domácím duelu v této sezoně poprvé prohráli. Gólem a asistencí přispěl k úspěchu Energie útočník David Kaše, gólman Filip Novotný vychytal první čisté konto v tomto ročníku. Domácí jej nepřekonali ani ze dvou přesilových her v pěti proti třem.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Hradec Králové - Karlovy Vary

Třinec - České Budějovice 6:3

Souboj neporaženého favorita se zatím bodově strádajícím nováčkem překvapení nepřinesl. Třinec přehrál České Budějovice bez výraznějších potíží 6:3 a i v osmém utkání sezony mohl slavit vítězství. Rozhodnutí přinesla druhá třetina, ve které sice Motor dvakrát skóroval, domácí Oceláři ale přesto odskočili do bezpečného tříbrankového vedení.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Třinec - České Budějovice

Litvínov - Zlín 1:0

Až na šestý pokus se hokejisté Litvínova dočkali domácího vítězství. Severočeši porazili Zlín 1:0 zásluhou gólu veterána Viktora Hübla z 27. minuty. Brankář Denis Godla udržel první čisté konto v dresu Chemiků.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Litvínov - Zlín

Olomouc - Plzeň 1:2 PP

Olomouc sice dokázala poprvé po pěti zápasech bodovat, ale nakonec podlehla doma vedoucí Plzni 1:2 v prodloužení. Indiáni díky deváté výhře za sebou vedou tabulku o čtyři body před druhou Spartou. V čase 63:06 rozhodl útočník Tomáš Mertl, který se s devíti góly dělí o vedení v tabulce střelců.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Olomouc - Plzeň
Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články