Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

V Litvínově začalo omlazování kádru, výpověď dostal útočník Trávníček

Hokejový celek Litvínova prošel změnami ve vedení a to se chystá postupně přestavět kádr. Na snahu o omlazení celku už doplatil zkušený útočník Michal Trávníček. V roli šéfa Litvínova nahradil Jiřího Šlégra bývalý trenér Pavel Hynek, kterému pomáhá u týmu trenér slovenské reprezentace Vladimír Orság s asistentem Václavem Sýkorou.

A nový šéf naznačil, že má svou představu o týmu: "Mužstvo by mělo zrychlit a postupně ho budeme přebudovávat. Od titulu stárlo a stálo na starších hráčích," konstatoval Hynek.

Kouč Országh s jeho představou souhlasí. "Sledoval jsem posledních deset zápasů, kde byli už noví hráči, kteří do týmu přišli. Chceme tu vytvořit konkurenci, aby mladí tlačili na ty staré a ti museli bojovat aby si místo udrželi," popsal svoji představu, jak zlepšit herní projev i výsledky.

Omlazení týmu už má první faktické dopady. Výpověď dostala dlouholetá opora týmu Michal Trávníček. "Takhle jsem si svůj konec v týmu nepředstavoval," přiznal už bývalý litvínovský útočník. "Ale to je život, byl jsem připravený tu smlouvu dohrát," dodal.

Naopak s jednačtyřicetiletým Viktorem Hüblem, trenér počítá. "Ta zkušenost s tím dravím mládím, je ideální kombinace," řekl.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články