Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

SOUHRN PLAY-OFF: Žlutomodré Brno udrželo naději, Pardubice jsou ve čtvrtfinále

Můj dům, můj hrad. Hokejisté Brna přetavili výhodu domácího ledu ve vítězství a odvrátili hrozbu vyřazení v předkole play-off, zdolali totiž Liberec 4:2. Vlastní příznivce potěšili i hráči Mladé Boleslavi, kteří přestříleli Plzeň 5:3 a vedou v sérii 2:1 na zápasy, a také Olomouc. Kohouti udolali Vítkovice 3:2 a jsou také krok od postupu. Vyřazení naopak neminulo Karlovy Vary, neboť prohrály 2:3 po prodloužení s Pardubicemi. Dynamo je proto ve čtvrtfinále, kde ho čekají České Budějovice.

Utkání Kometa Brno - Liberec
zdroj: ČTK autor: Šálek Václav

Mladá Boleslav – Plzeň 5:3 (Stav série 2:1)

Ve druhém utkání série předkola Mladá Boleslav otočila utkání v Plzni z 0:2 na 3:2, a to ji nakoplo. Středočeši totiž zvládli i třetí duel play-off, když doma udolali soupeře 5:3 a za stavu 2:1 na zápasy jsou krok od postupu. Dvakrát se prosadil bývalý forvard Indiánů Matyáš Kantner. Dvakrát přesně zacílil i ve formě hrající Miloš Kelemen.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy 3. předkola Mladá Boleslav - Plzeň

Kometa Brno – Liberec 4:2 (Stav série 1:2)

Emotivní úvod, kdy mladí ukrajinští hokejisté z Kyjeva přivedli na led hráče Komety a slyšeli svou hymnu. Mladíci ze země sužované válkou s ruským agresorem našli azyl na jihu Moravy a možná i v dané situaci Brňany povzbudili do utkání. Domácí, kteří odehráli první třetinu ve speciální edici dresů, totiž přehráli Liberec 4:2 a snížili stav série na 1:2.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy 3. předkola Brno - Liberec

Olomouc – Vítkovice 3:2 (Stav série 2:1)

Zařídil svému týmu důležitou výhru. Olomoucká hvězda David Krejčí na jeden gól přihrál a ten vítězný vstřelil dvě a půl minuty před koncem základní hrací doby proti Vítkovicím. Jeho branka na 3:2 znamená vedení v sérii 2:1 na zápasy. Ostravané i přes několik ztrát v týmu kvůli viróze statečně vzdorovali, dvakrát vyrovnali, ale nakonec padli.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy 3. předkola Olomouc - Vítkovice

Karlovy Vary - Pardubice 2:3 po prodloužení (Stav série 0:3)

Nejlepší střelec Pardubic v základní části Robert Říčka poslal Dynamo mezi osm nejlepších celků v play-off. Ve třetím utkání předkola totiž gólem v prodloužení rozhodl o vítězství na ledě Karlových Varů 3:2. Po triumfu 3:0 na zápasy se ve čtvrtfinále střetne s Českými Budějovicemi. 

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články