Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golf Time

SOUHRN PLAY-OFF: Úvod předkola ve znamení přestřelek. Uspěly Vítkovice i Liberec

Přelévání skóre a zvraty v průběhu utkání nabídly úvodní bitvy předkola play-off. Vítkovice ztratily vedení 45 sekund před koncem utkání, ale s Olomoucí nakonec uspěly v prodloužení 4:3. Liberec si nechal ve druhé části otočit z 0:2 na 3:2, přesto Brno přehrál 4:3. Plzeň dvakrát prohrávala, ale slaví vítězství 3:2 v prodloužení nad Mladou Boleslaví. A Pardubice i přes ztrátu dvougólového vedení také uspěly, Karlovy Vary porazily 3:2.

Liberecký kapitán Petr Jelínek
zdroj: ČTK autor: Vít Černý

Vítkovice – Olomouc 4:3 po prodloužení (Stav série 1:0)

První souboj obou celků ve vyřazovací fázi v historii samostatné české extraligy se zdá, že bude hodně zajímavý. V úvodním utkání předkola play-off Vítkovice udolaly 4:3 v prodloužení Olomouc. Nastavený čas Ostravané zvládli velice dobře. Nejdříve realizační tým domácích vzal správně trenérskou výzvu pro postavení v brankovišti Davida Krejčího a branka Jana Bambuly neplatila. Naopak o pár minut později ukončil zápas Marek Kalus. Dvakrát se trefil Jan Hruška.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy 1. předkola Vítkovice – Olomouc

Pardubice – Karlovy Vary 3:2 (Stav série 1:0)

Favorizované Pardubice mají první bod v sérii. Východočeši doma v předkole play-off extraligy přehráli Karlovy Vary 3:2. Zaskvěla se především třetí formace Dynama, když se prosadili Ondřej Rohlík a Lukáš Anděl. Domácí tento vypracovaný dvoubrankový náskok ztratilo, ale pak rozhodl David Cienciala.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih 1. předkola Pardubice – Karlovy Vary

Plzeň – Mladá Boleslav 3:2 po prodloužení (Stav série 1:0)

Do předkola play-off extraligy vstoupila Plzeň lépe. V domácím utkání s Mladou Boleslaví sice dvakrát prohrávala, ale v desáté minutě prodloužení rozhodl o výsledku 3:2 bronzový medailista z Pekingu, obránce Peter Čerešňák.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy 1. předkola Plzeň – Mladá Boleslav

Liberec – Brno 4:3 (Stav série 1:0)

Kometa se sice po žalostné první třetině vzchopila, ale první bod v předkole zůstává Liberci. Bílí Tygři uspěli v úvodním duelu série s Brnem 4:3. Po první třetině vedli domácí 2:0, ve druhé části na chvíli i ztratili vedení, ale ještě do přestávky si ho vzali zpátky. Ve 38. minutě rozhodl Adam Najman. 

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih 1. předkola Liberec – Brno
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články