Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Jezdectví 2024

SOUHRN PLAY-OFF: Liberec a Pardubice jsou krok od postupu do čtvrtfinále

Hokejisty Liberce a Pardubic dělí jedna výhra od postupu do čtvrtfinále play-off extraligy. Bílí Tygři i Dynamo zvládli i druhé domácí zápasy sérií proti Brnu respektive Karlovým Varům a již v pondělí mohou slavit účast v další části vyřazovacích bojů. Další dvě série mezi Plzní a Mladou Boleslaví i Vítkovicemi a Olomoucí jsou nerozhodné a je tak jisté, že týmy čekají nejméně dva další zápasy.

Radost hokejistů Liberce
zdroj: ČTK autor: Vít Černý

Plzeň – Mladá Boleslav 2:3 (stav série 1:1)

V prvním utkání úspěšně dotahovali Indiáni, ve druhém Bruslaři. Hokejisté Mladé Boleslavi srovnali stav série předkola play-off s Plzní na 1:1, jelikož uspěli na západě Čech po výsledku 3:2. Hosté v zápase prohrávali 0:2, ale podařil se jim obrat, ve třetí části skórovali Jan Eberle a Miloš Kelemen.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy 2. předkola Plzeň – Mladá Boleslav

Liberec – Kometa Brno 3:2 PP (stav série 2:0)

Bílí Tygři v domácím dramatu získali druhý bod, když porazili Kometu 3:2 po prodloužení. Brněnským hokejistům nepomohlo ani střelecké procitnutí Petera Muellera, který zacílil dvakrát. Osmnáct sekund před koncem základní hrací doby vyrovnal Jakub Klepiš a v prodloužení rozhodl Martin Faško-Rudáš.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih 2. předkola Liberec – Brno

Vítkovice – Olomouc 1:3 (stav série 1:1)

Vyhrocená série rozhodně nebude jednoznačnou záležitostí. Po včerejším vypjatém utkání předkola play-off extraligy a dohadech kvůli trenérské výzvě Olomouc dnes frustraci přetavila správným směrem ke srovnání série na 1:1. Hanáci uspěli na ledě Vítkovic 3:1. Dvakrát se prosadil zkušený forvard hostů Jan Knotek a přidal asistenci.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih 2. předkola Vítkovice – Olomouc

Pardubice – Karlovy Vary 4:2 (stav série 2:0)

Pardubice zvládly i druhý domácí zápas předkola play-off, porazily Karlovy Vary 3:1 a vedou v sérii na tři vítězné 2:0 na zápasy. Dynamo vedlo po brankách Roberta Říčky, Adama Musila a Filipa Koffera už v 17. minutě 3:0. V úvodu třetí třetiny ale zkorigoval výsledek Tomáš Vondráček a 71 sekund před koncem zdramatizoval závěr Martin Kohout. V čase 59:52 ale dovršil výsledek Musil.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články