Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Dohráno MOL Cup

SOUHRN: Liberec obrátil souboj se Spartou a nadále pronásleduje suverénní Hradec

Extraliga nabídla z pátého kola jen dva duely, přesto byly v akci dva nejlepší celky. Hradec Králové zůstává na začátku nové sezony nadále bez porážky, když zvládl i pátý duel, tentokrát vyhrál v Olomouci 6:1 a je první. V druhém zápase Plzeň přetlačila České Budějovice 4:2. Liberec si pojistil v předehrávce 19. kola druhé místo po gólové otočce proti Spartě z 0:1 na vítězných 3:2.

Radost hokejistů Liberce
zdroj: ČTK autor: Radek Petrášek

Olomouc – Hradec Králové 1:6

Nejlepší extraligový start v klubové historii Hradce Králové se každým zápasem vylepšuje. Hradečtí zvládli suverénním způsobem i duel na ledě Olomouce, kde zvítězili přesvědčivě 6:1. Svěřenci trenéra Vladimíra Růžičky staršího vybojovali dohromady 14 z 15 možných bodů a vládnou tabulce.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Olomouc – Hradec Králové

Plzeň – České Budějovice 4:2

Českobudějovický Motor nadále čeká na první bod po návratu mezi extraligovou elitu. Tentokrát nestačil na Plzeň, když podlehl 2:4. Rozhodující moment přišel v 59. minutě, kdy po chybě soupeře vstřelil vítěznou branku Matyáš Kantner. Jihočeši padli i potřetí v nové sezoně.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Plzeň – České Budějovice

Liberec – Sparta 3:2

V předehrávce uspěl Liberec, který si poradil se Spartou 3:2. Severočeši prohrávali po trefě Jana Buchteleho, ale v prostřední části hry třemi góly duel obrátili, když se postupně prosadili Jaroslav Vlach, Michal Birner a Petr Jelínek. V závěru sice hostující Roman Horák snížil na rozdíl jedné branky, ale vyrovnat už Pražané nestihli.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Liberec – Sparta

Hlavní zprávy

Nejčtenější články