Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Sokolský zpravodaj

SOUHRN: Hradec Králové je stále neporažen. Kašík vychytal Dynamo, Šťastný skolil Spartu

Čtvrté kolo hokejové extraligy nabídlo kvůli problémům s karanténami klubů jen dva duely. Hradec Králové zvládl těžký souboj s Libercem a po výhře 4:3 na samostatné nájezdy vede neúplnou tabulku bez hořkosti porážky. Utkání rozhodl Kelly Klíma. Zlín trestal Pardubice v závěru a po vítězství 2:0 si připsal premiérové vítězství v nové sezoně. V brance se zaskvěl Libor Kašík. Mladá Boleslav v předehrávce 26. kola zdolala Spartu 4:2.

Kelly Klíma
zdroj: ČTK autor: Josef Vostárek

Hradec Králové – Liberec 4:3 SN

Hradec Králové dává zapomenout na nepovednou loňskou sezonu. V novém ročníku extraligy nepoznal porážku ani ve čtvrtém kole, když si tentokrát poradil s Libercem 4:3 po samostatných nájezdech. Severočechy sice v základní hrací době zachránil v závěru před prohrou Michal Bulíř, ale dovednostní soutěž ukončil hradecký Kelly Klíma.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Hradec Králové - Liberec

Pardubice – Zlín 0:2

Dlouho nerozhodné utkání v Pardubicích se zlomilo až v závěrečné části hry ve prospěch Zlína, který zvítězil 2:0. O góly hostů se postarali Bedřich Köhler s Jakubem Hermanem, čisté konto si připsal Libor Kašík. Berani slaví první výhru v sezoně.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Pardubice - Zlín

Mladá Boleslav – Sparta 4:2

Vypadalo to na debakl, nakonec Sparta v závěru odvrátila vysokou porážku, ale radost Mladé Boleslavi tím nezkazila. Pražané prohrávali v předehrávce 26. kola už 0:4, ve třetí třetině ale snížili Miroslav Forman s Matúšem Sukeľem na konečných 2:4. Středočeši, kteří zvítězili podruhé v sezoně, těžili z výborné formy Davida Šťastného, který se prosadil hned dvakrát.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Mladá Boleslav – Sparta

Hlavní zprávy

Nejčtenější články