Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
BBV po 25 letech

SOUHRN 9. KOLA: Daňo dosáhl na hattrick už v osmé minutě, Motor padl posedmé za sebou

Extraliga má dalšího tříbrankového střelce nové sezony. Marko Daňo z Třince na hattrick dosáhl už po necelých osmi minutách hry a pomohl Třinci k výhře nad Litvínovem 4:1. Naopak dál se trápí ofenziva Kladna, která se neprosadila proti Olomouci, a Rytíři padli na Hané 0:3. Cestu z krize zatím nenašly ani České Budějovice, Motor po prohře s Vítkovicemi 2:3 po nájezdech čeká na výhru už sedm zápasů.

Českobudějovický gólman Dominik Hrachovina inkasuje v utkání proti Vítkovicím
zdroj: ČTK autor: Václav Pancer

Mladá Boleslav – Brno 3:2

Mladá Boleslav s Kometou sice prohrávala 0:2, ale třemi góly duel otočila na vítězných 3:2. O obrat domácích se postarali Radek Jeřábek a dvěma trefami Pavel Kousal. Brňané padli po třech zápasech.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Mladá Boleslav – Brno

Plzeň – Hradec Králové 2:5

Hradec Králové otočil duel v Plzni a po výsledku 5:2 zvítězil po dvou prohrách. Domácí Západočeši sice vedli po trefě Petra Kodýtka, ale hosté čtyřmi brankami skóre obrátili v jejich prospěch. Na tom, že si Východočeši odvezou tři body, nic nezměnilo ani snížení Sebastiána Maláta v závěru, protože poté přidal pojistku Jakub Lev.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Plzeň – Hradec Králové

Olomouc - Kladno 3:0

Olomouc si proti Kladnu pomohla dvěma přesilovkovými góly po trefách Jana Káni a Jakuba Orsavy, kteří navázali na úvodní branku Lukáše Klimka a po hladké výhře 3:0 odčinila porážku z Liberce (2:6). Rytíři se zmohli jen na 16 střel, domácí brankář Branislav Konrád má druhou nulu v sezoně.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Olomouc – Kladno

České Budějovice – Vítkovice 2:3 SN

Jihočeši nestačili na Vítkovice a prohráli posedmé v řadě, tentokrát 2:3 po samostatných nájezdech. Milan Gulaš po neproměněném trestném střílení následně otočil stav na 2:1 dvěma góly, jenže Peter Krieger srovnal na konci druhé třetiny a v nájezdech přidal pojistku po předchozí trefě Robertse Bukartse. Aleš Stezka si připsal 34 úspěšných zákroků a v nájezdech kryl i všechny čtyři pokusy domácích.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání České Budějovice – Vítkovice

Třinec - Litvínov 4:1

Marko Daňo z Třince zkompletoval hattrick proti Litvínovu už v čase 7:17 a nasměroval Oceláře k výhře 4:1. Čisté konto zkazil brankáři Marku Mazancovi hostující Patrik Zdráhal až pouhých 104 sekund před koncem.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Třinec - Litvínov

Pardubice – Karlovy Vary 2:4

Pardubice doma vedly nad Karlovými Vary už 2:0, ale nakonec nezískaly ani bod. Hostující Energie předvedla obrat na vítězných 4:2 v druhé polovině utkání po trefách Černocha, Beránka, Koblasy a Vondráčka. Východočeši přes porážku zůstávají v čele tabulky.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články