Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
V šachu

SOUHRN 5. KOLA: Mladá Boleslav je novým lídrem, Jágr zazářil při výhře Kladna

Derby Mladé Boleslavi a Liberce v 5. kole určilo nový vedoucí celek hokejové extraligy. Bruslaři po precizním výkonu přehráli 2:1 Bílé Tygry i díky gólu a přihrávce Davida Šťastného. Ještě lepší indiviudální výkon ovšem předvedl Jaromír Jágr. Hrající legenda přispěla dvěma góly a přihrávkou k prvnímu vítězství Kladna v sezoně 3:2 nad Litvínovem. Kometa Brno otočila utkání s úřadujícím mistrem Třincem a uspěla po výsledku 3:2 v prodloužení, Sparta zase předvedla obrat s Plzní.

Radost hokejistů Mladé Boleslavi
zdroj: ČTK autor: Radek Petrášek

Mladá Boleslav – Bílí Tygři Liberec 2:1

Souboj dvou rivalů změnil lídra hokejové extraligy. Mladá Boleslav doma díky precizní obraně udržela ofenzivu Liberce a po zodpovědném výkonu zvítězila 2:1. Za domácí Bruslaře se prosadili v přesilovce Jakub Kotala a do prázdné branky David Šťastný, poté už jen snížil Marek Zachar. Mladá Boleslav jde o skóre na první příčku před Bílé Tygry. 

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Mladá Boleslav – Liberec

Sparta Praha – Škoda Plzeň 4:3 po prodloužení

Na druhý pokus to doma v nové sezoně Spartě vyšlo. Po páteční porážce s Třincem (4:7) uspěli Pražané proti Plzni 4:3 v prodloužení. Svěřenci Josefa Jandače ovšem museli dotahovat dvoubrankovou ztrátu a ještě šest minut před koncem zápasu přišli o vedení 3:2. V utkání se prosadili švédští bratři Thorellové. Gustaf na straně Západočechů a Erik, který rozhodl v nastaveném čase, za domácí.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Sparta – Plzeň

Kladno – Litvínov 3:2

Už v pátek v Liberci se prosadil a ukázal, že se dostává do formy. Nyní Jaromír Jágr ukázal svou extratřídu proti Litvínovu v utkání 5. kola hokejové extraligy, když výrazně přispěl k důležité výhře Kladna 3:2. Devětačtyřicetiletý útočník se podílel na všech třech trefách svého týmu, první připravil Nicolasi Hlavovi a pak už úřadoval sám.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Kladno – Litvínov

Třinec – Kometa Brno 2:3 po prodloužení

Reprízu jarního čtvrtfinále zvládli Brňané, i když to tak dlouho nevypadalo. Kometa prohrávala ve 26. minutě na ledě Třince 0:2, ovšem uspěla po výsledku 3:2 v prodloužení. Utkání rozhodl netradiční střelec obránce Tomáš Bartejs v čase 62:24. 

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Třinec - Kometa Brno

Olomouc – Karlovy Vary 3:2 po prodloužení

Vypadalo to na cestu bez velkých problémů ke třem bodům, jenže Hanáci v 5. kole extraligy museli o vítězství doma s Karlovými Vary tvrdě bojovat. Olomouc promarnila v třetí části dvoubrankové vedení, ale v prodloužení v čase 64:40 rozhodl Petr Kolouch o vítězství 3:2.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Olomouc – Karlovy Vary

Zlín – Hradec Králové 2:3 po nájezdech

Pátá porážka v pátém utkání nové extraligové sezony pro Zlín. Berani padli potřetí v řadě na domácím ledě, tentokrát berou alespoň bod za porážku 2:3 na nájezdy s Hradcem Králové. Za Mountfield se dvakrát trefil Aleš Jergl, vítězný nájezd zaznamenal v 9. sérii Filip Pavlík.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Zlín – Hradec Králové

Pardubice - Vítkovice 6:0

Pardubickým hokejistům se v nové sezoně daří, což mohou po dohrávce 5. kola dosvědčit Vítkovice. Východočeši soupeře rozdrtili 6:0 a jsou v tabulce soutěže druzí, pouze o skóre za vedoucí Mladou Boleslaví. Dvě branky na ledě vstřelil Filip Koffer.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články