Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
ŠKODA CUP - Česká Kamenice

SOUHRN 49. KOLA: Naděje Litvínova žije. Olomouc si zahraje play-off, Vítkovice jsou až sedmé

Tři kola před koncem je jisté, že v letošním play-off bude i Olomouc. Hanáci si jako další tým zajistili místo ve vyřazovacích bojích po výhře nad Mladou Boleslaví 3:1. Navíc odsunuli Vítkovice z elitní šestky na sedmou pozici po porážce Ostravanů na ledě Komety 1:3. Uspěl i Zlín v duelu proti Chomutovu, Berani si stále drží šestibodový náskok před jedenáctým Litvínovem. Chemici s Jiřím Šlégrem na střídačce si zachovali naději na předkolo po vítězství nad Libercem, na Spartu ztrácí dva body.

Lukáš Kašpar (uprostřed) se raduje společně s dalšími hráči Litvínova
zdroj: ČTK autor: Hájek Ondřej

Litvínov – Liberec 6:3

První zkoušku po výměně trenéra zvládli. Chemici v čele s novým koučem Jiřím Šlégrem uspěli proti Liberci a po výhře 6:3 si udrželi naději na předkolo. Litvínov táhl zejména útočník Lukáš Kašpar, který zaznamenal dvě branky a celkově tři body, tři asistence přidal obránce Marek Trončinský.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Litvínov – Liberec

Zlín – Chomutov 2:1

Berani jsou po další výhře blízko postupu do předkola play-off. Na důležitém vítězství nad Chomutovem 2:1 měl největší podíl Jakub Herman, který se postaral o obrat v zápase. Nejprve srovnal v 17. minutě po úvodní trefě hostujícího Marka Tomici a ve třetí třetině přihrál na rozhodující gól Zdeňka Okála.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Zlín – Chomutov

Brno – Vítkovice 3:1

Souboj sousedů v tabulce lépe zvládla Kometa. Brňané vyhráli nad Vítkovicemi po výsledku 3:1, o který se postarali Orsava, Zaťovič a Dočekal, když otočili duel po úvodní trefě hostujícího Lva. Brno tak udrželo páté místo a odskočilo Vítkovicím na rozdíl pěti bodů.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Brno – Vítkovice

Hradec Králové – Plzeň 1:2

Prestižní vítězství 2:1 v Hradci Králové přiblížilo Plzeň vedoucímu Liberci na rozdíl dvou bodů. O triumf se postarali Allen s Eberlem, za domácí se prosadil jen Cibulskis. Východočeši neuspěli podruhé v řadě a klesli na čtvrté místo.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Hradec Králové – Plzeň

Olomouc – Mladá Boleslav 3:1

Dvojitá radost zavládla v Olomouci. Hanáci si výhrou 3:1 nad Mladou Boleslaví zajistili místenku v bojích o titul a navíc poskočili na šesté místo tabulky před Vítkovice. Postupový gól vsítil Jan Knotek. Středočeši jsou osmí s šestibodovým náskokem před jedenáctým Litvínovem.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Olomouc – Mladá Boleslav

Pardubice – Třinec 2:4

Třinec sice prohrával v Pardubicích už po deseti sekundách, kdy se trefil domácí kanonýr Petr Sýkora, ale čtyřmi brankami duel otočil k pohodlné výhře 4:2. Nejvíce byli vidět bratři Kovařčíkové, Ondřej i Michal zaznamenali gól a asistenci. Oceláři ztrácí na vedoucí Liberec jen čtyři body.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Pardubice – Třinec

Sparta – Karlovy Vary 4:3 SN

Karlovarský brankář Jan Bednář zaznamenal 43 úspěšných zákroků, ale na výhru na ledě Sparty to nestačilo. Pražané přetlačili Západočechy 4:3 na samostatné nájezdy a uchovali si naději na předkolo play-off. Před jedenáctým Litvínovem mají na desátém místě náskok dvou bodů.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Sparta – Karlovy Vary

POSLECHNĚTE SI nový Hokej fokus podcast před vyvrcholením základní části:

Hlavní zprávy

Nejčtenější články