Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Volejbalový magazín

SOUHRN 47. KOLA: Třinec otočil ocelářské derby. Zlín uspěl proti Spartě, Chomutov dohnal Vary

Nevídaný obrat předvedl Třinec v derby proti Vítkovicím. Ostravané vedli ve 29. minutě už 3:0, přesto nebodovali a soupeři podlehli 3:4. V dalších zápasech uspěla Kometa v Karlových Varech a Plzeň v Mladé Boleslavi. Naopak Sparta nezvládla důležitý duel ve Zlíně a dovolila Beranům dotáhnout se na pražský celek. Bodovou ztrátu smazal také Chomutov, který se srovnal s karlovarskými hokejisty po výhře nad Pardubicemi.

Hokejisté Třince se radují z branky
zdroj: ČTK autor: Ožana Jaroslav

Chomutov – Pardubice 3:0

V duelu mezi dvěma posledními celky Chomutov předčil poslední Pardubice a připsal si výhru 3:0. O góly vítězů se postarali Klhůfek, Raška a Bláha, brankář Peters zaznamenal třetí nulu. Piráti se tak bodově dotáhli na dvanácté Karlovy Vary.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Chomutov – Pardubice

Karlovy Vary – Brno 0:3

Marek Čiliak má druhé čisté konto po návratu do Komety. Tentokrát předvedl bezchybný výkon v Karlových Varech a po utkání slavil vítězství 3:0. Rozhodnuto bylo prakticky po dvou třetinách, kdy na gól Zaťoviče z první části navázali Holík s Gulašim. Hostům neuškodilo ani vyloučení Martina Erata na pět minut a do konce utkání za napadení protihráče.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Karlovy Vary – Brno

Mladá Boleslav – Plzeň 1:4

Jan Kovář pokračuje v bodových hodech. Po čtyřech gólových přihrávkách proti Zlínu si tentokrát připsal tři asistence v zápase proti Mladé Boleslavi a hlavní měrou se zasloužil o triumf Plzně 4:1. Západočeši slaví potřetí za sebou a nadále se drží na druhém místě tabulky.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Mladá Boleslav – Plzeň

Vítkovice – Třinec 3:4

Třinec ztrácel na Vítkovice v polovině utkání už tři branky, přesto regionální derby dokázal otočit ještě v základní hrací době. Obrat nastartoval Novotný, na kterého v poslední třetině navázali Hrňa, Vrána a Michal Kovařčík. Ostravané prohráli počtvrté z posledních pěti utkání a klesli na šesté místo, Třinec je čtvrtý.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Vítkovice – Třinec

Zlín – Sparta 4:1

Sparta dovolila po utkání s Olomoucí dalšímu soupeři, aby se na ni dotáhl. Tentokrát těží z vítězství Zlín, který doma vyhrál 4:1. Týmy tak mají shodně po 68 bodech a uzavírají první desítku pořadí. Berani se mohli spolehnout na elitní útok, který se postaral o dva góly po trefách Fořta a Šlahaře.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Zlín – Sparta

Hradec Králové – Litvínov 4:1

Týmem s aktuálně nejlepší formou je Hradec Králové. Východočeši si proti Litvínovu připsali pátý triumf v řadě po výsledku 4:1 a ze třetího místa dotírají na vedoucí duo Liberec a Plzeň. Chemici prohrávali už v desáté minutě o tři góly po trefách Zámorského, Rosandiče a Kukumberga, čtvrtou branku domácích přidal Cingel. Severočeši jsou nadále jedenáctí se ztrátou tří bodů na dvojici Sparta a Zlín.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Hradec Králové – Litvínov

Olomouc – Liberec 1:0

Nesmírně cenný skalp má na kontě olomoucký gólman Jan Lukáš. Dvojka Mory, která zastoupila Branislava Konráda, vynulovala Bílé Tygry včetně trestného střílení hostujícího Michala Birnera a přispěla k vítězství 1:0. O jedinou branku utkání se zasloužil domácí Petr Strapáč. Hanáci poskočili na osmou příčku a s 71 body mají šestibodový náskok před jedenáctým Litvínovem.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Olomouc – Liberec

Hlavní zprávy

Nejčtenější články