Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

SOUHRN 42. KOLA: Rozjetou Plzeň nezbrzdila ani Sparta, Liberec si užil kanonádu a Zlín obrat proti Hradci

Osmigólovou podívanou a nájezdy navrch nabídl duel Sparty a Plzně. V nejzajímavějším utkání 42. kola hokejové extraligy nakonec slavili Indiáni vítězství 5:4 po nájezdech, i přestože ztratili vedení 4:1. Po Kometě si připsali další cenný skalp. K deváté Spartě se na dva body přiblížil desátý Litvínov, jenž si výhrou 2:1 nad posledními Pardubicemi přiblížil účást v předkole play-off. Na triumf chemiků zareagoval i Zlín, který předvedl v Hradci Králové nevídaný obrat z 0:3 na výhru z 4:3 po nájezdech. Liberec nadále vévodí extralize, což potvrdil demolicí Chomutova 7:2. Třinec je za ním druhý o čtyři body a vyhrál v Karlových Varech.

Dominik Frodl slaví chycený nájezd a výhru Plzně na Spartě
zdroj: ČTK autor: Roman Vondrouš

Sparta - Plzeň 4:5 po sam. nájezdech

Speciální utkání, v němž Sparta vzdávala hold záchranným a armádním složkám, nabídlo strhující podívanou s Plzní a výhru Indiánů 5:4 po nájezdech. V pražské O2 areně při nejvyšší extraligové návštěvě sezony 15 578 diváků Plzeň vedla po 32 minutách hry už 4:1. Sparťané se zvedli a srovnali stav i díky dvěma gólům Rouska. Jenže v nájezdech se jako jediný prosadil plzeňský bek Peter Čerešňák a gólman Dominik Frodl byl stoprocentní.

Hradec Králové - Zlín 3:4 po sam. nájezdech

Hradec Králové podruhé za sebou prohrál před vlastními příznivci. Tentokrát se Zlínem, přestože ve 22. minutě vedl 3:0. Berani se totiž nevzdali, v základní hrací době dokázali srovnat, následně byli úspěšnější v samostatných nájezdech a ukončili sérii čtyř nezdarů v řadě.

Karlovy Vary - Třinec 1:3

Když se objeví v programu zápas s Karlovými Vary, hokejisté Třince mohou v podstatě slavit. Proti Energii se totiž Ocelářům dlouhodobě skvěle daří a potvrdili to i nyní. Slezané na západě Čech vyhráli 3:1 a svého soupeře zdolali už podeváté v řadě. Upevnili si zároveň druhou příčku.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Karlovy Vary - Třinec

Litvínov - Pardubice 2:1

Důležité vítězství směrem k zajištění si místa pro play-off zaznamenali hokejisté Litvínova. Doma zdolali poslední Pardubice 2:1. V případě ztráty Zlína odskočí svému soupeři v boji o desátou příčku, zajišťující poslední vstupenku do předkola play-off, na sedm bodů. Tři body Vervě vystřelili Petružálek a Ščotka.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlas utkání Litvínov - Pardubice

Liberec - Chomutov 7:2

Snadná práce pro svěřence Filipa Pešána. Na domácím ledě rozstříleli chomutovské Piráty 7:2 a na první příčce tabulky mají nyní před druhým Třincem náskok čtyř bodů. Tři kanadské body zaznamenali reprezentanti Tomáš Filippi a Marek Kvapil.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Liberec - Chomutov
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články