Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Touchdown

SOUHRN 39. KOLA: Konrád vychytal první nulu po návratu, Sparta zvítězila potřetí v řadě

V pátém zápase po návratu po zranění si první čisté konto v sezoně připsal Branislav Konrád. Olomouc i díky tomu porazila poslední Zlín 4:0. Sparta v novém roce díl vítězí, ve Vítkovicích uspěla 4:1 díky třem gólům v přesilovkách. Brno díky povedené druhé třetině ukončilo proti Českým Budějovicím sérii tří porážek. Vyrovnaný duel Mladé Boleslavi s Litvínovem rozhodl v přeposlední minutě domácí Jan Eberle. Pardubice otočily ve třetí třetině zápas s Karlovými Vary a vyhrály 4:2.

Branislav Konrád
zdroj: ČTK autor: Luděk Peřina

Vítkovice - Sparta 1:4

Sparta venku uspěla popáté z posledních šesti utkání. V novém kalendářním roce ještě Pražané nenašli přemožitele, v Ostravě jim pomohly i tři využité přesilové hry. Domácí prohráli druhý z posledních tří duelů. Vítkovice vyšly naprázdno teprve podruhé z posledních šestnácti zápasů.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Vítkovice - Sparta

Olomouc - Zlín 4:0

Kohouti porazili poslední Zlín a na domácím ledě vyhráli v základní hrací době po šesti zápasech. Dvěma góly a jednou asistencí nasměroval Olomouc za vítězstvím Lukáš Nahodil, první nulu v sezoně si připsal slovenský brankář Branislav Konrád.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Olomouc - Zlín

Brno - České Budějovice 4:2

Kometa rozhodla o výhře nad Českými Budějovicemi třemi góly ve druhé třetině. Kometa tak přerušila sérii tří proher a potvrdila dominanci na vlastním ledě, kde vyhrála popáté za sebou. Motor po jeho předloňském návratu do extraligy porazila pošesté ze sedmi vzájemných duelů.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Brno - České Budějovice

Pardubice - Karlovy Vary 4:2

Dynamo díky tříbrankovému obratu v závěrečné třetině zdolalo Karlovy Vary 4:2 a nedopustilo třetí domácí porážku za sebou. Pardubice navázaly na úterní vítězství ve východočeském derby. Dva góly perníkářů vstřelil Anthony Camara, tři asistence zaznamenal obránce Jan Košťálek.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Pardubice - Karlovy Vary

Mladá Boleslav - Litvínov 4:3

Bruslaři zdolali Litvínov 4:3 díky gólu Jana Eberleho z předposlední minuty. Útočník Mladé Boleslavi se trefil poprvé od letního příchodu z Plzně. Domácí zabrali po dvou porážkách, naopak Chemici nenavázali na dvě předchozí vítězství.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Mladá Boleslav - Litvínov

Plzeň - Hradec Králové 2:3

Hradec Králové potvrdil formu i na ledě čtvrté Plzně. Východočeši vyhráli 3:2 a přiblížili se vedoucímu Třinci na rozdíl bodu. O páté výhře Východočechů z posledních šesti zápasů rozhodl v 38. minutě Aleš Jergl. Indiáni doma neuspěli poprvé po sérii pěti vítězství.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Plzeň - Hradec Králové
Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články