Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
VK Lvi Praha - VK Trox Příbram

SOUHRN 39. KOLA: Dynamo s posilami prohrálo, Třinec vyhrál šestnáctigólovou přestřelku

Až ve 39. kole extraligy se představily v dresu Pardubic nové posily ze zahraničí. Dynamo s Andrejem Kosticynem a Konstantinem Barulinem ale nakonec nezvládlo s Kometou koncovku a doma padlo 2:3. Stejným výsledkem, ovšem až v prodloužení, uspěla Sparta, která doma přehrála Mladou Boleslav a na čele tabulky má pětibodový náskok. Litvínov zvítězil nad Zlínem a radoval se potřetí z výhry ve vzájemných zápasech v této sezoně. Liberec natáhl sérii vítězství na čtyři zápasy po triumfu nad Vítkovicemi. Třinec zvládl neuvěřitelné utkání, při němž dotahoval dvakrát tříbrankové manko a nakonec České Budějovice přestřílel 9:7. 

Filip Král z Komety Brno se raduje z branky v utkání proti Pardubicím
zdroj: ČTK autor: Josef Vostárek

Pardubice – Brno 2:3

Hodně vidět byly posily Pardubic v utkání proti Brnu. Útočník Andrej Kosticyn zaznamenal dvě gólové přihrávky, ale brankář Konstantin Barulin inkasoval třikrát a Kometa nakonec zvítězila na východě Čech 3:2. Rozdílovou trefu obstaral obránce Filip Král.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Pardubice – Brno

Litvínov – Zlín 3:2

Litvínov si pohlídal utkání v domácím prostředí, navíc proti oblíbenému soupeři. Verva totiž v této sezoně porazila Zlín ve všech utkáních. Třetí vítězství přidala po výsledku 3:2 a uspěla doma po dvou porážkách.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Litvínov – Zlín

Liberec – Vítkovice 3:2

Prohřešky soupeře nemilosrdně trestal. Liberec doma přehrál Vítkovice 3:2, přičemž využil dvě početní převahy. Jednu z nich využil Dávid Gríger a v utkání skóroval dvakrát. Ostravané poté, co ztráceli 0:3, už jen ve třetí části korigovali trefami Zbyňka Irgla a Vladimíra Svačiny. Bílí Tygři bodovali podesáté za sebou a nyní zaujímají čtvrtou příčku.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Liberec – Vítkovice

Sparta – Mladá Boleslav 3:2 PP

Třetí vítězství v řadě a proti týmu ze špičky zaznamenala Sparta. Pražané ovšem doma proti Mladé Boleslavi promarnili dvougólové vedení. Bod navíc alespoň v prodloužení za výhru 3:2 zařídil Michal Řepík. Bruslaře tak vedoucí Sparta udržela na rozdíl osmi bodů. 

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Sparta – Mladá Boleslav

Hradec Králové – Karlovy Vary 4:0

Ideální domácí utkání sehráli hokejisté Hradce Králové. Nastříleli čtyři branky, přičemž brankář Marek Mazanec žádný puk za svá záda nepustil při vítězství 4:0. Mountfield vyhrál třetí z posledních čtyř zápasů, Karlovy Vary prohrály třetí utkání za sebou.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Hradec Králové – Karlovy Vary

Olomouc – Plzeň 3:4

Plzeň ztratila v Olomouci dvougólové vedení, přesto bere tři body. Zvítězila na Hané 4:3. Za Indiány skóroval například mladý talent David Jiříček, v 59. minutě pak rozhodl klíčový muž Západočechů Milan Gulaš. Plzeň po sérii čtyř porážek podruhé uspěla.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Olomouc – Plzeň

Třinec – České Budějovice 9:7

Třinec už 3:6 prohrával ve druhé třetině, ale obdivuhodně se proti Českým Budějovicím zvednul. Doma zvítězili Oceláři po málo vídané přestřelce 9:7 a upevnili si druhé místo. Na obratu se podílel čtyřmi body Taylor Leier, který si kromě premiérového gólu v extralize připsal i tři přihrávky. Stejnou bilanci zaznamenal na druhé straně dvacetiletý Matěj Toman, který před utkáním povýšil do elitní řady.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Třinec – České Budějovice
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články