Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
PLANEO CUP - Pohár mládeže FAČR 2024

SOUHRN 35. KOLA: Třinec a Vary ukončily sérii proher, tabulka střelců se dramatizuje

Dvě černé série skončily ve 35. kole extraligy. Třinec znovu zvítězil po čtyřech zápasech, když si poradil s Hradcem Králové 3:1. Karlovy Vary čekaly na výhru ještě déle a trápení přerušily až na sedmý pokus, když přehrály Zlín 5:1. V dalších duelech uspěly Kometa, Dynamo, Olomouc, Sparta a Vítkovice, které táhl Dominik Lakatoš. Dalšími dvěma góly se přiblížil nejlepším střelcům soutěže.

Radost hokejistů Třince
zdroj: ČTK autor: Jaroslav Ožana

Olomouc – České Budějovice 3:2

České Budějovice prohrály na ledě Olomouce 2:3 a jejich ztráta na soupeře se natáhla na 14 bodů. Hanáci těžili z povedeného vstupu do utkání, když v páté minutě vedli o dvě branky. Jihočeši sice duel zdramatizovali, ale na 3:1 zvýšil v polovině zápasu Jan Káňa v přesilovce a hosté snížili až v závěru.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Olomouc – České Budějovice

Třinec – Hradec Králové 3:1

Opakovaný zápas mezi domácím Třincem a Hradcem Králové, který se ve čtvrtek neodehrál kvůli problémům s ledovou plochou na půdě Východočechů, ovládli Oceláři 3:1. Hradečtí sice vedli po trefě Jordanna Perreta, ale Slezané výsledek otočili třemi góly v rozmezí osmi minut ve druhé třetině. Brankou a nahrávkou se o to nejvíc přičinil Matěj Stránský.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Třinec – Hradec Králové

Karlovy Vary – Zlín 5:1

Karlovarští hokejisté ukončili šestizápasovou šňůru proher jednoznačným vítězstvím 5:1 nad Zlínem. Západočeši, za které se gólově prosadila pětice různých hráčů, si pojistili sedmé místo v tabulce. Berani zůstávají předposlední s pětibodovým náskokem před Motorem.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Karlovy Vary – Zlín

Litvínov – Sparta 3:5

Sparta uspěla na ledě Litvínova 5:3 a zůstala na první příčce tabulky. Domácí sice vedli po trefě Viktora Hübla, ale od té doby patřil zápas hostům. Pražané si po výsledkové otočce náskok neustále udržovali, Litvínovští se dvakrát dotáhli na rozdíl jediné branky, ale vyrovnat nedokázali.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Litvínov – Sparta

Vítkovice – Plzeň 4:3

Ostravané ve 35. kole extraligy porazili Plzeň 4:3 a přidali třetí výhru z posledních čtyř zápasů. Vítkovice táhl zejména Dominik Lakatoš, který zaznamenal dvě branky a také dvě asistence. Západočechům nestačily k bodům ani dva góly Jakuba Poura.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Vítkovice – Plzeň

Pardubice – Mladá Boleslav 2:1 PP

Těsný duel mezi Pardubicemi a Mladou Boleslaví se musel rozhodnout až v nastavení. V základní hrací době se prosadil za domácí Východočechy Anthony Camara, za hosty srovnal ještě v první třetině Adam Zbořil. Výhru Dynama 2:1 nakonec vystřelil v prodloužení Juraj Mikuš.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Pardubice – Mladá Boleslav

Liberec – Brno 2:3 SN

Brňané v Liberci dvakrát vedli, ale ani jednou se jim nepodařilo náskok uhájit, a tak o výsledku musely rozhodnout až nájezdy. Kometu v utkání táhl navrátilec Vojtěch Němec, který se střelecky prosadil dvakrát. Za domácí ale našli odpověď Radan Lenc a Jaroslav Vlach, jenž vyrovnal v čase 59:00. V dovednostní soutěži ale uspěli pouze hostující Jakub Klepiš a Petr Holík.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Liberec – Brno
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články