Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

SOUHRN 34. KOLA: Zlín loupil v Brně, Třinec zase v Karlových Varech. Přestřelku zvládla lépe Plzeň

Výhry za dva body slavily ve 34. extraligovém kole hostující týmy. Zatímco Třinec a Kladno zvládly prodloužení, Zlín uspěl na ledě Komety až na nájezdy. Tříbodové triumfy slavily naopak domácí celky. Liberec si poradil s Olomoucí, Plzeň zase zvládla přestřelku s Vítkovicemi.

Radující se hokejisté Zlína v zápase proti brněnské Kometě
zdroj: ČTK autor: Šálek Václav

Brno – Zlín 2:3 SN

Poprvé se představil po návratu z hostování ze Zlína domácím fanouškům Komety, ale na další výhru v brněnském dresu si bude muset počkat. Marek Čiliak dvakrát inkasoval od zlínských hráčů a nakonec musel s Brnem skousnout porážku 2:3 po samostatných nájezdech. Beranům vychytal výhru Libor Kašík.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Brno – Zlín

Karlovy Vary – Třinec 1:2 PP

Povedený debut okořeněný rozhodující trefou prožil Wojtek Wolski, který zaznamenal v nastavení vítězný gól a postaral se tím o výhru Třince v Karlových Varech 2:1 v prodloužení. Západočeši sice vedli po brance Tomáše Rachůnka, ale Ondřej Kovařčík srovnal ještě ve druhé třetině.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Karlovy Vary – Třinec

Liberec – Olomouc 4:1

Bílí Tygři napodobili Spartu a po vítězství 4:1 nad Olomoucí stáhli manko na Pražany na rozdíl jednoho bodu. Severočeši se prosadili v každé třetině, brankář Dominik Hrachovina sahal po čtvrtém čistém kontu v sezoně, ale v předposlední minutě ho o něj připravil Lukáš Klimek.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Liberec – Olomouc

Plzeň – Vítkovice 6:4

Už první třetina mezi Plzní a Vítkovicemi nabídla čtyři góly, nakonec viděli diváci deset branek. Souboj nakonec vyhráli Západočeši po výsledku 6:4, když Peter Čerešňák přihrál na čtyři góly a Milan Gulaš přidal do sbírky další dvě trefy. Hostům nepomohly ani tři body Dominika Lakatoše.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Plzeň – Vítkovice

Pardubice – Kladno 3:4 PP

Už to vypadalo na velký obrat v důležitém utkání, ale nakonec získaly Pardubice jen bod. Kladno vedlo na východě Čech už 3:0, ale domácí si vybojovali prodloužení. V nastavení však rozhodl Brady Austin o výhře kladenských Rytířů 4:3.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Pardubice – Kladno

Hlavní zprávy

Nejčtenější články