Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Touchdown

SOUHRN 3. KOLA: Hradec Králové má nadále plný počet bodů, uspěly i Plzeň a Olomouc

Na čele neúplné extraligové tabulky se osamostatnil Hradec Králové. Svěřenci trenéra Vladimíra Růžičky uspěli i ve třetím utkání nové sezony, když zvítězili ve Zlíně. Potřetí dokázala bodovat i Plzeň, která napravila porážku v prodloužení z minulého kola a na domácím ledě si poradila s Mladou Boleslaví. Výhru slavila i Olomouc, která přetlačila Pardubice.

Slavící hokejisté Hradce Králové
zdroj: ČTK autor: Ondřej Hájek

Plzeň – Mladá Boleslav 4:2

Plzeň bodovala v nové extraligové sezoně také potřetí a nadále se drží na vrchních příčkách tabulky. Západočeši si tentokrát připsali všechny body po výhře 4:2 nad Mladou Boleslaví. Dvakrát se střelecky prosadil Tomáš Mertl, kterému vždy nahrával Milan Gulaš.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Plzeň - Mladá Boleslav

Zlín – Hradec Králové 2:3

Na vítězné vlně se dál veze Hradec Králové. Východočeši uspěli i ve 3. kole, když si poradili se Zlínem 3:2, a s devíti body se osamostatnili na čele pořadí. Hosty nasměrovali ke třem bodům bratři Kevin a Kelly Klímovi, třetí gól přidal Cingel.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Zlín - Hradec Králové

Olomouc – Pardubice 3:2

Pardubice nenavázaly na výhru z minulého zápasu a prohrály na ledě Olomouce 2:3. Domácí Hanáci těžili z formy Jana Knotka, který skóroval dvakrát. Za hosty v závěru snižoval Rhett Holland, ale vyrovnat se už Východočechům nepodařilo.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Olomouc - Pardubice

Hlavní zprávy

Nejčtenější články