Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Magazín EURO 2024

SOUHRN 26. KOLA: Derby patřilo Hradci. Kometa schytala debakl od Sparty, Vítkovice dál vítězí

Hokejová extraliga dospěla do poloviny základní části. Na vítězné vlně dál pokračují i po 26. kole Vítkovice, které přetlačily Liberec 3:2 po samostatných nájezdech, a také Plzeň – Západočeši přehráli Motor 4:1. Pošesté v řadě se radovala Sparta, Pražané porazili Kometu vysoko 6:2. Naopak sérii porážek přerušil Třinec, když po třech zápasech uspěl, tentokrát 3:0 nad Mladou Boleslaví. Nepříznivou sérii uťal také Hradec Králové, jenž opanoval derby proti Pardubicím po triumfu 4:0.

Liberec – Vítkovice 2:3 SN

Ačkoliv se liberečtí hokejisté dostali do vedení již ve 4. minutě po střele Michala Bulíře, nedokázali si svůj náskok udržet. Vítkovický útočník Peter Mueller otočil zápas na 2:1, šest minut před koncem základní hrací doby poslal Martin Faško-Rudáš zápas do prodloužení. V nájezdech rozhodli Rostislav Marosz s Robertsem Bukartsem. Ostravané vyhráli již popáté za sebou.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Liberec – Vítkovice

Třinec – Mladá Boleslav 3:0

Přesně 120 minut a jednu sekundu hokejisté Mladé Boleslavi neskórovali. Jejich ofenzivní trápení se projevilo v Třinci, kde padli 0:3. Oceláři zabrali po třech porážkách, o třech bodech rozhodli Aron Chmielewski, Libor Hudáček a Miloš Roman. Marek Mazanec udržel druhou nulu v sezoně.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Třinec – Mladá Boleslav

Litvínov – Olomouc 5:3

Litvínov zlomil kouzlo olomouckého týmu, s nímž posledních pět zápasů prohrál. I tentokrát to dlouho vypadalo na úspěch hostů, kteří na severu Čech vedli 2:0 a 3:1, ale domácí duel otočili na 5:3.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Litvínov – Olomouc

Kladno – Karlovy Vary 4:1

Rytíři po třech prohrách za sebou zabrali a už po první třetině vedli nad Karlovými Vary po brankách Brodeckiho a Dotchina 2:0. Energie pak skóre stáhla na rozdíl jednoho gólu po zásahu Kružíka, v závěru zápasu ale rozhodli Bláha s Filipem.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Kladno – Karlovy Vary

Plzeň – České Budějovice 4:1

Na vítězné vlně pěti zápasů se veze Plzeň. Západočeši si poradili s Českými Budějovicemi 4:1. Pod triumf se podepsal dvěma góly Petr Kodýtek, úvodní branku zařídil Tomáš Mertl, tu poslední Filip Suchý. Za Motor korigoval jen Martin Hanzl.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Plzeň – České Budějovice

Brno – Sparta 2:6

Trenér Miloslav Hořava po svém příchodu úspěšně restartoval matnou Spartu. Ta porazila v Brně Kometu 6:2 a je to pro ni už šestý zápas za sebou, v němž si připsala tři body. Zato brněnský celek se trápí a z posledních sedmi zápasů vyhrál jediný, a to ještě v nájezdech.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Brno – Sparta

Hradec Králové – Pardubice 4:0

Královéhradečtí přehráli Pardubice 4:0 a přerušili sérii pěti porážek. Skóre otevřel před polovinou utkání Lukáš Cingel, jako klíčová se však ukázala pasáž na začátku třetí třetiny, kdy se domácí prosadili v rozmezí dvanácti sekund po trefách Marka Zachara a Kevina Klímy. Pojistku přidal Oliver Okuliar, Dynamo prohrálo podruhé za sebou.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Hradec Králové – Pardubice
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články