Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Český pohár Skupiny ČEZ Veltrusy

SOUHRN 24. KOLA: Hradec s Třincem unikají soupeřům, Zlín si připsal třetí výhru v sezoně

Hradec Králové dosáhl ve 24. kole proti Plzni na osmou výhru v řadě, což je nový klubový rekord. Východočeši si upevnili druhé místo o pět bodů za Třincem, který v repríze posledního finále uspěl v Liberci. Vedoucí duo získalo na své pronásledovatele další tři body k dobru. Kromě Plzně neuspěly ani Pardubice v Karlových Varech (1:4) a Mladá Boleslav utrpěla debakl 0:5 v Litvínově. Nový trenér Chemiků Vladimír Růžička odkoučoval rekordní tisící zápas v extralize. Vítkovice udolaly 3:2 mátožnou Spartu a na 13. místě udržely sedmnáctibodový náskok před posledním Zlínem. Berani stejným poměrem přehráli Olomouc a mohli se radovat teprve z druhého plného bodového zisku v sezoně a celkově třetí výhry.

Radost hokejistů Hradce Králové
zdroj: ČTK autor: David Taneček

Liberec - Třinec 2:4

Třinec vyhrál v repríze finále minulé sezony na ledě Liberce 4:2, a i nadále tak má v čele soutěže náskok pěti bodů na druhý Hradec Králové. Oceláři na kluzištích soupeřů vyhráli devátý z jedenácti zápasů.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Liberec - Třinec

Hradec Králové - Plzeň 7:4

Hradec Králové potvrdil pozici týmu s nejlepší formou. Díky skvělé druhé třetině Východočeši zdolali Plzeň 7:4 a vyhráli poosmé v řadě, což se jim povedlo vůbec poprvé v historii klubového působení mezi tuzemskou elitou. Dvěma góly se pod výhru domácích podepsali finský útočník Ahti Oksanen a Kevin Klíma, který si navíc připsal i asistenci.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Hradec Králové - Plzeň

Karlovy Vary - Pardubice 4:1

Karlovy Vary přehrály Pardubice 4:1 a v domácím prostředí uspěly potřetí v řadě. Energie rozhodla o výhře nad Dynamem ve druhé třetině, ve které se třikrát střelecky prosadila. Útočník Jaroslav Kracík se na vítězství Západočechů podílel jubilejním stým gólem v extraligové kariéře.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Karlovy Vary - Pardubice

Zlín - Olomouc 3:2

Zlín porazil Olomouc a teprve podruhé v sezoně naplno bodoval. Berani se z vítězství radovali po šesti nezdarech, i nadále jsou ale poslední. Hosté dokázali ve třetí třetině snížit z 0:3 na 2:3, vyrovnat se jim ale nepodařilo, a venku tak prohráli počtvrté v řadě.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Zlín - Olomouc

Vítkovice - Sparta 3:2

Vítkovice zdolaly Spartu 3:2, když o jejich výhře rozhodl ve 47. minutě útočník Lukáš Krenželok. Domácí tak přerušili šňůru čtyř proher, naopak Pražané prohráli v soutěži devátý z posledních deseti zápasů.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Vítkovice - Sparta

Litvínov - Mladá Boleslav 5:0

Litvínov deklasoval Mladou Boleslav a připsal si třetí výhru za sebou. Úspěšnou premiéru na lavičce svého mateřského klubu si odbyl kouč Vladimír Růžička a jako první v historii odkoučoval tisíc zápasů v základní části české extraligy. Severočeši využili čtyři přesilové hry.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Litvínov - Mladá Boleslav

České Budějovice - Brno 2:3

Kometa uspěla na ledě Českých Budějovic a po vítězství 3:2 si polepšila na desáté místo. Výhru Brňanů zařídili gólově Holík, Vincour z přesilovky a Horký. Motor tak má v tabulce před soupeřem už jen čtyřbodový náskok.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání České Budějovice – Brno
Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články